SLAVNA IGRALKA OBDOLŽENA SPOLNIH DELIKTOV IN TRGOVINE Z LJUDMI: Kako ji je uspelo dobiti milejšo kazen?

Svet

Allison Mack, najbolj znana po svoji dolgoletni vlogi prijateljice mladega Supermana v seriji Smallville, se je znašla med šestimi obtoženimi trgovine z ljudmi, prisilnega dela, "reketiranja" in spletnih prevar.

Igralka Allison Mack je bila sicer aretirana že leta 2018 zaradi suma, da je pomočnica vodje spolnega kulta NXIVM, Keitha Raniere. Pričakovana zaporna kazen za igralko naj bi bila 15 let, a je bila zaradi pomoči tožilstvu v preiskavi proti ostalim obtoženim obsojena zgolj na tri.

Mackova je priznala krivdo za vpletenost v spolni kult in v nedavni izjavi, naslovljeni na žrtve, obžalovala svojo vlogo in poškodbe, ki jim jih je povzročila.

"Trenutno mi največ pomeni iskreno opravičilo. Pod mentorstvom Keitha Ranierea sem se povsem izgubila. Z vsem srcem sem verjela, da me njegova podpora vodi do boljše, bolj razsvetljene verzije same sebe. Takrat sem se mu povsem podredila. To je bila moja največja napaka, ki jo sedaj najbolj obžalujem," je zapisala Allison. Ob tem se je opravičila vsem žrtvam spolnega kulta in krivdo vseskozi valila na mentorja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  01 .07. 2021 ob  16: 56
na živo bi ji z razbeljenimi škarjami ščego ven utrgala,da bi okusila sadomazo,prokleta lajdra