SEKS ASTROLOGIJA: Ti zodiakalni znaki imajo v postelji največ orgazmov

Trendi

Nedavna raziskava, ki jo je opravil proizvajalec kondomov Skyn, je pokazala, kateri pripadniki astroloških znamenj so zmagovalci v postelji, ko govorimo o večkratnem orgazmiranju. Anketa, ki je zajela 2000 ljudi med 18 in 38 leti starosti iz ZDA in Kanade, je razkrila nadvse zanimive odgovore še na nekatera druga pikantna vprašanja. Najbolj priljubljen položaj za seks je 'pasji', medtem ko so med seksualnimi igračkami na prvem mestu dildoti, tesno pa jim sledijo lisice.

Na vprašanje, ali v postelji doživijo večkratni orgazem, je pritrdilno odgovorilo največ ljudi, rojenih v astrološkem znamenju Leva (39 %), sledili so jim Kozorogi (38 %) in nato Tehtnice, Ribe ter Škorpijoni (vsi po 37 %). Tik pod 'top' peterico so Vodnarji (36 %), Raki (35 %), Dvojčki (33 %), Ovni, Biki in Strelci (vsi po 32 %), na repu pa Device (30 %).

In rezultati ankete se ne bi mogli bolje skladati z lastnostmi posameznega astrološkega znamenja.

Astrologi opisujejo seks z Levi kot epski performans in naravnost filmsko doživetje. Kot ljubimci in tudi v življenju nasploh Levi obožujejo biti v središču pozornosti.

Kozorogi so najbolj delavno zodiakalno znamenje in cvetijo povsod, kjer je treba doseči zahtevano raven uspeha. Njihov pristop v postelji je enak pristopu v sejni sobi - želijo zmago in spoštovanje drugih.

Tehtnicam vlada Venera, planet ljubezni in seksa, zato se v posteljna srečanja podajajo z vsem svojim bitjem. Tehtnice si prizadevajo najti ravnovesje v vsem in če imajo zelo radodarnega partnerja, mu bodo to zagotovo povrnile.

Tako kot Tehtnice so tudi Ribe nežne in sanjave. Ribe niso le pozorni ljubimci, temveč naravni "dajalci", ki jim je pomembno, da je dobro poskrbljeno za partnerja. Pri ljubljenju z Ribo se boste verjetno potrudili, da se bo počutila tako ljubljeno, kakor se vi počutite ob njej.

Med vsemi dvanajstimi znamenji slovijo Škorpijoni po najintenzivnejši seksualnosti. Zanje je tipično, da potrebujejo dalj časa, da se nekomu odprejo, a ko vas sprejmejo, se igra šele začne. Če se nameravate ljubiti s Škorpijonom, bodite prepričani, da vas v postelji ne čaka samo ena runda, temveč tudi druga in tretja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija