KIM JONG-UN LETNO IZBERE 25 DEVIC: Obstajajo samo zato, da ga "zabavajo" (FOTO)

Trendi

Yeonmi Park iz Severne Koreje je povedala, da ima severnokorejski voditelj Kim Jong-un "razvedrilno ekipo" mladih žensk, ki obstajajo samo zato, da ga "zabavajo". Med potencialnimi izbrankami je bila tudi Parkova.

Po besedah Yeonmi so ženske izbrane na podlagi videza in politične lojalnosti. Rekla je: "Obiščejo vsako učilnico in šolska dvorišča. Ko najdejo nekaj lepih deklet, najprej preverijo njihov družinski in politični status. Izločijo vsa dekleta, katerih družinski člani so pobegnili iz Severne Koreje ali imajo sorodnike v Južni Koreji ali drugih državah." Postopek nato vključuje zdravniški pregled za potrditev njihove nedolžnosti. Tiste, ki prestanejo to fazo, se soočijo s še enim strogim zdravniškim pregledom, kjer lahko manjše nepopolnosti, kot so drobne brazgotine kjerkoli na telesu, povzročijo diskvalifikacijo, poroča Daily Star.

Skupino izbranih deklet nato premestijo v Pjongjang. Ko so punce izbrane, pravi Parkova, je njihov edini namen ugajati Kimu. Pokojni severnokorejski voditelj Kim Jong-Il je recimo verjel, da mu bo "seks z najstnicami omogočil nesmrtnost". Umrl je zaradi močnega srčnega infarkta leta 2011 v starosti 70 let. Kim Jong-un izbere bolj 'vitka' dekleta in daje prednost bolj 'zahodnjaškemu' tipu žensk. "Obstajajo govorice, da je bila njegova žena prvotno v tej ekipi," je dodala Parkova.

View this post on Instagram

A post shared by Yeonmi Park (@yeonmi_park)

Parkova je razkrila: "Morajo biti spolno intimne z voditeljem in drugimi moškimi. Naučiti se morajo, kako ugajati tem moškim, to je njihov edini cilj." Najbolj privlačna dekleta so izbrana za služenje samemu Kimu, medtem ko so druga dodeljena za zadovoljevanje nižjih generalov in politikov. V obupnih razmerah v Severni Koreji naj bi starši v to privolili, saj tako lahko zagotovijo, da njihove hčere ne bodo stradale.

Yeonmi, ki se je soočila s skepticizmom, ker so nekateri njene pripovedi o življenju v Severni Koreji označili za prenapihnjene, trdi, da so vladarji "pedofili, ki pričakujejo, da jih bodo častili kot bogove".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  01 .05. 2024 ob  21: 23
11
na zahodu čisto nič drugače!