ROJENI V TEH ZNAMENJIH BODO PRAVI MAGNET ZA DENAR: V novem letu imajo največjo možnost, da obogatijo

Trendi

Ena izmed glavnih stvari, ki na začetku novega leta zanima vsak horoskopski znak, je - ali bom obogatel? Ne trdimo, da je materialno izobilje najpomembnejša stvar v življenju, toda imeti nekaj dodatnih evrov na banki vsekakor olajša stvari. Preverite, kaj vam na področju financ napovedujejo zvezde v letu 2020.

Leto 2020 bo za Ovne finančno ugodno, saj bodo imeli kar nekaj donosnih priložnosti. V tem letu bodo drugim morda velikodušno posojali denar, v obratnem primeru pa ga bodo morda pozabili vrniti.

Biki so med denarnimi zvezdniki zodiaka, saj obožujejo vse, povezano z njim. Leto 2020 bo po napovedih astrologov zanje v finančnem smislu odlično. Zelo trdo bodo delali, da bi dosegli udoben življenjski slog, nato pa si oddahnili z nogami na mizi.

Dvojčkom v prihajajočem letu ni treba pretirano skrbeti za denar, pa tudi sicer finančna varnost zanje ne bo glavna prioriteta. Dvojčki so sijajni pri prodaji in sklepanju poslov, če pa poslujete z Dvojčkom, poslujte po pameti.

Za Rake bo leto 2020 povsem čarobno v finančnem smislu in vsi jim bodo zavidali njihovo genialnost na tem področju. Na banki bodo v prihajajočem letu prihranili lep kupček denarja!

V luksuz zaljubljene Leve bodo izračuni prihodkov in odhodkov v prihajajočem letu precej dolgočasili, zaradi česar bodo morda zapadli v dolgove. Previdno!

V letu, ki prihaja, bodo Device precej zaskrbljene zaradi denarja in pomirile se bodo šele ob pogledu na poln bančni račun. V letu 2020 se bodo genialno spopadle z domačim 'knjigovodstvom', pri čemer jim ne bo ušel niti cent.

Večina Tehtnic ima visoko samopodobo in leta 2020 lahko pričakujejo dober življenjski standard. Pri plačilu računov bodo morda zamujale, zvezde jim napovedujejo tudi nekaj ekstravangantnih finančnih potez. 

Škorpijoni lahko v letu 2020 postanejo popolnoma obsedeni z zaslužkom. Nekateri, kot je Bill Gates, bodo končali kot milijarderji. Toda manj srečni Škorpijoni lahko letos izgubijo vse!

Strelec bo, denarno gledano, najsrečnejši zodiakalni znak v letu 2020 - in mnogi 'lokostrelci' bodo na koncu postali milijonarji. Pripadniki tega znamenja radi špekulirajo in tvegajo, kar se jim pogosto obnese. En dan so ob zadnji cent, medtem ko drugi dan ugotovijo, da so zadeli na loteriji.

Previdni in skrbni Kozorogi bodo v letu 2020 zelo resno jemali vse z denarjem povezane zadeve. Zelo verjetno je, da si v prihajajočem letu izposodijo denar za nakup nepremičnine ali za poslovno naložbo.

Vodnar bo v letu 2020 eden najmanj denarno naravnanih zodiakalnih znakov, pa tudi sicer je njegov intelekt navadno fiksiran na kaj drugega kot na gotovino. Toda zahvaljujoč svoji genialnosti mnogi od njih končajo kot milijonarji.

Ko gre za denar, bodo Ribe leta 2020 polne presenečenj. Dajale bodo vtis, da so nepraktične z denarjem, vendar bodo z njim v resnici precej pametno ravnale. In tako ali drugače se vedno, ampak res vedno, dobro znajdejo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija