EVROSKEPTIČNI BALOTELLI PRESENETIL: S Salvinijem imata "veliko skupnih idej"

Svet

Čas sporov in polemik med italijanskim nogometašem Mariom Balotellijem, po posvojitvi iz Brescie, in vodjo Lige, podpredsednikom italijanske vlade Matteom Salvinijem se zdi preteklost. "Super Mario" je javnost presenetil z zapisom, da imata s Salvinijem "veliko skupnih idej".

V sredo, 1. maja, se je slavni nogometaš Mario Balotelli, danes zvezda Adane Demirspor, ekipe v prvi turški ligi, odločil spremljati neposredni spletni prenos Mattea Salvinija, podpredsednika italijanske vlade in ministra za infrastrukturo in transport, znanega po odločnem zagovarjanju italijanskih nacionalnih interesov in suverenistične politike.

Amici, dopo tanto tempo vi aspetto alle 18 sulle mie pagine per scambiare due parole in diretta con voi ????

Posted by Matteo Salvini on Wednesday 1 May 2024

"Nikoli nisem volil in v preteklosti sem bil v sporu z Matteom, a moram biti iskren, imava veliko skupnih idej," je Balotelli zapisal v sporočilu drugemu sledilcu med spletnim prenosom.

"Tisti, ki sledijo Evropi, res ne marajo Italije," je zapisal nogometaš v drugem sporočilu.

???? Mario Balotelli: “Non ho mai votato e in passato mi sono scontrato con Salvini ma devo essere sincero: abbiamo molte idee in comune”.

Posted by Lega - Salvini Premier on Wednesday 1 May 2024

Posnetki zaslona komentarjev "evroskeptičnega" Balotellija so postali viralni.

Pred nekaj leti je bil odnos med Salvinijem in nogometašem precej napet. Leta 2019 sta polemizirala o t.i. "ius soli", pravici do državljanstva glede na državo rojstva, potem ko je Salvini upal, da Super Mario ne bo izbran za kapetana nacionalne nogometne reprezentance, in ga označil za "nezrelega" ter mu priporočal, naj se raje kot z zakonodajo ukvarja z žogo. 

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija