ZA KOGA BO LETO 2020 ODLIČNO ŽE VEMO, IMAMO ŠE SLABE NOVICE: Za ta astrološka znamenja bo katastrofa!

Trendi

Ko astrologi govorijo o srečnem obdobju, vidijo dober položaj planeta Jupitra. Pisali smo že, da bodo v letu 2020, ki prihaja, imeli največ sreče bik, devica in kozorog. Za nekatere izmed njih bo to celo najboljše leto v življenju. Zdaj pa imamo še nekaj slabih novic.

Za nekatera astrološka znamenja bo prihodnje leto katastrofalno, najslabše naj bi se po napovedih astrologov pisalo rojenim v znamenju raka. Jupiter se bo namreč nahajal nasproti od Saturna. Astrologi zato svetujejo čim manj tveganj in opozarjajo, da bo lahko veliko stvari enostavno šlo narobe.

Previdne naj bodo v novem letu tudi tehtnice, ki se jim bodo težave vleke skozi vse leto, posebej na ljubezenskem področju. Za ljubezen bo najmanj srečna druga polovica leta.

Razloga za veselje nimajo niti ovni, za leto 2020 napovedujejo astrologi. Spletna stran WeMystic jim svetuje, naj svoje življenje prihodnje leto preprosto dajo na čakanje.

Astrologi svetujejo, da osebe rojene v teh astroloških znamenjih vložijo minimalno napora v velike spremembe. Zelo verjetne so prevare in pasti, zato naj se izogibajo finančnih investicij. Preden odidejo na potovanje, naj premislijo dvakrat in raje ostanejo doma, saj je zelo verjetno, da bodo na potovanju zboleli ali doživeli manjšo ali večjo nesrečo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija