ŠE EN GROZLJIV INCIDENT NA SMUČIŠČU, TOKRAT SLOVENSKEM: Vrstniki kruto trpinčili 12-letnika

Kronika

12-letni deček iz Beograda, ki je bil na zimskem letovanju na Krvavcu, je bil deležen krutega vrstniškega nasilja. Le-ti so ga ustrahovali in tepli s palico.

Deček je imel poškodbe po vsem telesu in tudi podplutbe od udarcev, po fizičnem trpinčenju pa so mu vrstniki skozi hlače poskušali poriniti še palico v anus, poročajo srbski mediji.

Kot pišejo, se je vse skupaj zgodilo na Krvavcu, izlet pa je organizirala ena od beograjskih šol, piše Blic.

Fotografija je simbolična. 

S srbskega ministrstva za izobraževanje so sporočili, da jih je šola o tem obvestila in da je bil učenec "žrtev fizičnega in spletnega nasilja med zasebnim izletom v Sloveniji med zimskimi počitnicami".

"Šola ni bila vključena v izvedbo tega izleta, je pa šolska ekipa za preprečevanje nasilja nudila podporo učencu ob vrnitvi, kakor tudi njegovim staršem. Učenec redno obiskuje pouk," so sporočili z ministrstva, poroča Telegraf.

"Informacij o dogodku ne dajemo," je na kratko odgovorila ravnateljica šole. O primeru je bilo obveščeno pristojno tožilstvo v Beogradu, poroča Kurir.

Še en nasilen primer na smučišču se je sicer zgodil tudi na Hrvaškem, ko so trije moški brutalno pretepli gorske reševalce, o čemer smo že poročali.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Primorska |  02 .02. 2023 ob  21: 56
10
Zelo grozljivo