S CITROENOM BEŽAL PRED POLICIJO IN V SV. ANTONU ZAPELJAL V JAREK: Voznik in potniki zbežali, na kraju ostal le eden

Kronika

Včeraj ob 18.50 so policisti pri Gradišču ustavljali osebni avto Citroen C4 picasso, ljubljanskih registracij, ki na znake ni ustavil in je peljal naprej. Vozil je mimo Trebeš, Tuljakov in proti Sv. Antonu, kjer je zapeljal v jarek. Na kraju je ostal državljan Turčije, ki je v Slovenijo prišel nelegalno, voznik in ostali potniki pa so pobegnili. Kasneje so policisti izsledili še enega državljana Turčije, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. Voznika še iščejo.

Fotografija je simbolična. 

Policisti so na območju PUe Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 14 ilegalnih prehodov državne meje, od tega v Jelšanah štiri državljane Turčije.

Ob 20.15 so koprski policisti na uvozu na avtocesto Razdrto, smer Koper, ustavili osebni avto VW Turan, v katerem so bili trije državljani Bangladeša in dva državljana Pakistana ter voznik, 48-letni državljan Hrvaške.

Nekaj minut čez polnoč pa so na hitri cesti med Bivjem in Koprom ustavili osebni avto Peugeot 508, ki ga je vozil 43-letni državljan Slovenije iz Ljubljane. V vozilu so bili še trije ilegalni migranti, in sicer dva državljana Bangladeša in en državljan Indije. Vsi postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija