RES NI DRUGE REŠITVE KOT VIDEONADZOR NA BELEM KRIŽU? Enak prizor, dan za dnem, ga res nihče ni videl? (FOTO)

Piran

Včeraj smo poročali, kako je videti ekološki otok na Belem križu ob koncu vikenda. Kosovni odpadki, električna, zeleni rez pomešani z gradbenimi odpadki v prepolnih kontejnerjih. Kot se je izkazalo, vsaj nekateri domačini problematiko očitno poznajo in predlagajo Okolju Piran zelo striktne ukrepe, kot je postavitev videonadzora in denarne kazni. A kdo bi si mislil, da se bo še istega dne, ko je zadeva prišla v javnost, zgodba ponovila.

"Brezbrižnež z odmetavanjem gradbenih odpadkov izničuje trud ostalih občanov, ki pridno ločujejo zeleni rez," so ob objavi na Facebooku zapisali v Okolju Piran, kjer sicer poudarjajo, da je ekološki otok na Belem križu največji v občini po številu posod, po volumnu pa kar dvakrat večji od ostalih. Poleg tega Šentjančani prejemajo še rumene vreče za odmetavanje plastične in kovinske embalaže.

Problem naj bi se sicer skrival v tem, da na ta ekološki otok vozijo smeti tudi od drugod. Pa vendar, kot je videti, gre resnično za nemarnost in brezbrižnost, saj tudi če pripelješ smeti od drugod, jih lahko vseeno sortiraš, mar ne!?

Isti kraj, isti prizor...dan za dnem ???? Brezbrižnež z odmetavanjem gradbenih odpadkov izničuje trud ostalih občanov, ki pridno ločujejo zeleni rez ✅???? ❌???? #torek #belikriz

Objavil/a Okolje Piran dne Torek, 30. marec 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
choco |  31 .03. 2021 ob  11: 23
-4
Dodat eno kanto za gradbeni material pa ne, a?