PRI PORSCHE KOPER KRALJUJE NOVI LEPOTEC: Preverite, kateri je najbolj zaželen električni avto na Obali!

Koper

Znamka Audi nova merila v razredu postavlja že vrsto let, tudi glede električnih vozil je ena izmed najbolj naprednih znamk z najnovejšimi tehnologijami. Sedaj pa je k Porsche Koper zapeljal popolnoma novi električni model Audi Q4 e-tron, ki je do sedaj pokazal veliko zanimanja in navdušenja. 

Audi Q4 e-tron – katere novosti najbolj izstopajo?

Novi električni Audi Q4 e-tron vas bo navdušil s tiho, a športno vožnjo, notranjostjo polno luksuza in prostora ter prvovrstno vsakodnevno praktičnostjo. Vsi smo novi električni model nestrpno čakali, sedaj pa je že na voljo pri Porsche Koper.

●        Izjemna prostornost za potnike in v prtljažniku,

●        do 520 km električnega dosega (WLTP),

●        tehnologija obogatene resničnosti,

●        novi asistenčni sistemi,

●        osrednji zaslon MMI touch,

●        Audi Q4 e-tron konfigurator – sestavite si ga sami!

Želite več informacij o novem Audi Q4 e-tron? Vabljeni v Audi salon Porsche Koper, kjer si lahko najnovejše modele Audi ogledate v živo in doživite električno prihodnost znamke Audi.

Audi Q4 e-tron – doseg do 520 km!

Audi Q4 e-tron ponudbo sestavljajo tri pogonske različice, na vrhu katerih je model Audi quattro z največjo močjo 220 kW oz. 299 KM. Vsem trem različicam je skupno naslednje: vožnja brez lokalnih emisij in veliki dosegi, časi polnjenja okrog deset minut za približno 130 kilometrov v idealnih pogojih (WLTP) in priročno polnjenje s storitvijo Audi e-tron Charging Service. Q4 40 e-tron s pogonom na zadnja kolesa doseže do 520 kilometrov v ciklu WLTP. Veliko tehnologij je iz modela Audi e-tron GT.

Audi Q4 e-tron – doseg, tehnični podatki in kapaciteta baterije

Različica

Kapaciteta baterije

Doseg (WLTP)

Moč motorja

Q4 35 e-tron

52 kWh

do 336 km

125 kW, 170 KM

Q4 40 e-tron

77 kWh

do 512 km

150 kW, 204 KM

Q4 50 e-tron quattro

77 kWh

do 484 km

220 kW, 299 KM


Audi Q4 e-tron piše naslednje poglavje na poti v prihodnost. Izoblikoval ga je napredek – združuje dinamično oblikovanje z vsakodnevno praktičnostjo.

Audi Q4 e-tron prtljažnik do 1490 litrov!

Prtljažnik novega modela Audi Q4 e-tron ima prostornino 520 litrov. Ob podrtem naslonjalu, ki je deljivo v razmerju 40:20:40, nastane skoraj ravna površina in na voljo je 1.490 litrov prostornine (če je prtljaga naložena do stropa), toliko kot pri naslednjem višjem segmentu SUV-jev. Pri Audiju vam po želji v vozilo vgradijo predelno mrežo in prtljažni paket. Ta med drugim vključuje prtljažno dno, ki ga je mogoče uporabljati na dveh različnih višinah.

Audi Q4 e-tron – popolnoma digitalni svet

Kot pri vseh svojih modelih Audi tudi pri modelu Q4 e-tron stavi na popolnoma digitalen koncept upravljalnih elementov in prikazov z enostavno strukturo menijev. Koncept vključuje štiri ravni: digitalni kombinirani instrument ali Audi virtual cockpit za voznika, osrednji zaslon MMI touch, naravno glasovno upravljanje in opcijski projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti – nova napredna tehnologija.

Preverite tudi:

●        Audi rabljena vozila – bogata izbira,

●        Audi servis – najboljše za vaš Audi.

Obiščite Porsche Koper

Vabljeni v salon Porsche Koper, kjer vam bodo osebno predstavili vse novosti znamke in vam tudi odgovorili na vsa vprašanja.

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

●        Igor Jurada, tel.: +386 5 611 65 02

●        Katja Valantič, tel.: +386 5 611 65 01

Preverite pogoje akcije

Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.

Poraba električne energije za Audi Q4 35 e-tron, kombinirana vožnja, kWh/100 km: od 17,4, emisije CO₂, kombinirana vožnja, g/km: 0. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Več informacij na porscheinterauto.net in audi.si.