PREHITER MLADI VOZNIK NA KRASU Z AVTOMOBILOM NA STREHO: Poškodovana 18-letnica

Kronika

Sinoči ob 20.35 se je na cesti med Lisjaki in Čipnjami zgodila prometna nesreča, v kateri je 18-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom. Zapeljal je levo izven vozišča, vozilo pa se je prevrnilo na streho. V nesreči se je lažje poškodovala 18-letna sopotnica. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Fotografija je simbolična.

Policisti na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 34 nujnih primerih, na številko 113 so prejeli 67 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. Obravnavali so še dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda in miru pa posredovali enkrat.

Včeraj popoldne so pri Materiji ustavili 56-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal 0,60 mg/l. Čaka ga obdolžilni predlog.

Danes zjutraj so policisti na mejnem prehodu Dragonja zasegli kovinsko bodalo. Z njim je prišel na mejo 28-letni državljan Kosova, ki ima dovoljenje za bivanje v Franciji. Izrekli so mu prekršek, globo je že plačal.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali pet ilegalnih prehodov državne meje. Pri Velikem Brdu dva državljana Kosova, pri Trseku pa tri državljane Indije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  24 .12. 2021 ob  12: 43
Kras jih je pun takih ki so bili na strehi, samo sproti jih odvažajo na odpad, pa se ne vidi.