PREDRZNOST PA TAKA! V fitnesu slikal njeno zadnjico in se naslajal s prijatelji (VIDEO)

Svet

Fitnes influencerka Julia je na TikTok objavila videoposnetek, ki prikazuje moškega, ki med vadbo v fitnesu fotografira njeno zadnjico in jo pokaže drugemu moškemu. Julia je namreč snemala svoj trening, zato ga je zasačila. 

Moški se je sklonil in brez sramu poslikal njeno zadnjo plat. Posnetek je javno objavila in svoje sledilce vprašala, kaj si mislijo o tem. Video je zbral že več kot 17 milijonov ogledov.

@juliaapic

was honestly gonna post this on here when it happened but it was a bit too sensitive at the time lol. genuinely curious what you guys think

♬ original sound - julia

Julia je kasneje objavila še en video, v katerem je povedala, da je na svoj primer opozorila osebje fitnesa, ki je moškega opozorilo na neprimerno vedenje. On je vse zanikal in jezno zapustil fitnes. Julia trdi, da jo je pozneje našel na družbenih omrežjih in ji poslal sporočilo.

@juliaapic

Reply to @yeahnoyeahbro

♬ original sound - julia

"Ta dogodek se je pripetil januarja. Ko sem video objavila na TikToku, je ta moški videl moj posnetek in me kontaktiral. Spet je vse zanikal in mi napisal nekaj žaljivk, jaz pa mu nisem odgovorila. Ne vem, ali še hodi v tisti fitnes, ker se po tem incidentu tam nisem več pojavila. Mislila sem, da bom tiho in ne bom naredila scene, toda ko sem zagledala drugo dekle, ki se ji ta isti moški približuje, sem ugotovila, da moram reagirati," je pojasnila Julia.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija