POPOLNO UNIČENJE NA PRIMORSKI CESTI: Voznika ukleščila zverižena pločevina (FOTO)

Kronika

Včeraj popoldan je prišlo do prometne nesreče na cesti od Bača pri Materiji proti Markovščini. 49-letni voznik kombija, državljan Bosne in Hercegovine, je iz neznanega razloga zavil desno in trčil v drevo. Iz vozila so ga morali izrezati gasilci. Fotografije s prizorišča so naravnost grozljive.

Nesreča se je zgodila ob 15.48. Na glavni cesti pred odcepom za Hotično je voznik kombiniranega vozila silovito trčil v obcestno drevo. Po trčenju se je vozilo prevrnilo še na bok in obstalo na sredini vozišča.

Ob trčenju je hudo poškodovan voznik ostal ukleščen v zveriženi pločevini, na svoji Facebook strani poročajo gasilci iz PGD Materija, ki so intervenirali na kraju nesreče.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper, je voznika na kraju pregledala zdravnica. Zaradi zloma noge je bil odpeljan v izolsko bolnišnico. Policisti mu bodo izdali plačilni nalog, ker ni vozil po sredini prometnega pasu.

Cesta je bila zaradi odstranjevanja posledic nesreče več ur zaprta, promet je bil sproščen šele ob 19. uri.

PROMETNA NESREČA - HOTIČNA, 10.05.2021 ob 15.48 Na glavni cesti pred odcepom za Hotično je voznik kombiniranega vozila,...

Objavil/a PGD Materija dne Ponedeljek, 10. maj 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija