PO TEM, KO SO PREJŠNJI VIKEND AVTODOMI 'OKUPIRALI' PARKIRIŠČA: Za dopustnike imajo v Izoli pomembno sporočilo

Izola

Po tem, ko ne veljajo več omejitve gibanja med regijami, odprte pa so tudi terase gostinskih lokalov, smo minuli vikend poročali o neverjetni gneči na Obali. Prebivalci iz notranjosti države so si množično privoščili enodnevne izlete, tisti z avtodomi očitno tudi večdnevne. Pred prihajajočim prazničnim koncem tedna pa imajo v Izoli zanje pomembno sporočilo.

Prejšnji vikend so avtodomi preplavili parkirišča po Izoli, tudi tista, ki so namenjena le osebnim vozilom, zato imajo za dopustnike v Komunali Izola, ki upravlja s parkirišči, pomembno sporočilo. "Veseli nas, da ste za postanek med obiskom našega mesta izbrali parkirišče v upravljanju Komunale Izola. Da bo postanek prijeten tako za vas kot tudi za ostale uporabnike parkirišča, vas vljudno naprošamo, da upoštevate parkirni režim," so zapisali in opomnili na pravila.

"Na parkiriščih za avtodome ni dovoljeno kampirati, uporabljati odprtega ognja, pripravljati hrane na prostem, povzročati hrupa, prirejati zabav, prekomerno zasedati površine s stoli, mizami, ležalniki, tendami itd. Z vidika varne uporabe območja parkirišča ter v izogib morebitnim izdanim globam za prekrške vas vljudno pozivamo k spoštovanju določil, ki veljajo za posamezno parkirišče," so opozorili in zaključili: "Želimo vam prijeten oddih v naši občini in se veselimo vašega ponovnega obiska."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija