PES PLANIL NA 73-LETNO GOSPO IN JO UGRIZNIL V KOMOLEC: Na Škofijah najprej napadel pes, nato pa grozil še skrbnik

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so iz bolnišnice v Šempetru dobili obvestilo, da se pri njih zdravi ženska, ki jo je napadel pes. Policisti so ugotovili, da je 73-letno žensko med sprehodom pri Komnu napadel večji pes, najprej je nanjo zarenčal, zatem pa jo je ugriznil v komolec. Policisti zbirajo informacije s ciljem ugotavljanja lastništva psa. Danes zjutraj pa je prišlo do še enega napada psa. V Škofijah je sosedov pes napadel prijaviteljevega psa in ga poškodoval. Zatem je prijavitelju grozil tudi skrbnik napadalnega psa. 42-letniku sledi plačilni nalog. 

Fotografije so simbolične.

Sicer pa so policisti PU Koper v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 104 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, zaradi kršitev javnega reda in miru pa so ukrepali v treh primerih.

Iz prodajalne na Škofijah so jih poklicali, ker je bil v prostorih vinjen moški, ki je nadlegoval zaposlene in ni imel zaščitne maske. Policisti so domačina oglobili zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru, zakona o nalezljivih boleznih in zakona o osebni izkaznici.

V Piranu je nekdo vlomil v hišo in ukradel večjo vsoto gotovine.

Včeraj ob 20.30 je na mejni prehod Jelšane z osebnim avtomobilom pripeljal 39-letni državljan Kosova, ki prebiva v Italiji. V postopku so policisti ugotovili, da ima popolni ponaredek vozniškega dovoljenja Španije. Ponaredek so mu zasegli, sledi kazenska ovadba.

Včeraj so policisti, skupaj z delavci Fursa in Darsa, opravljali poostren nadzor po metodologiji Pegaz. Gre za obliko poostrenega nadzora, pri katerem je poudarek namenjen celoviti kontroli motornih vozil, tovora in potnikov, ki jo skupaj opravljajo tako policija kakor tudi drugi državni organi. Skupaj so ugotovili 16 različnih kršitev.

Ilegalne migracije

Policisti PP Ilirska Bistrica so pri Sušaku obravnavali sedem državljanov Afganistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija