PARTNERJU PODARILA NOVO ŽIVLJENJE IN TVEGALA SVOJE: Kmalu zatem je sledil mrzel tuš (VIDEO)

Trendi

30-letna Colleen Le, ki živi v Ameriki, je pojasnila, da je njen takratni fant potreboval presaditev ledvice, ker je težko živel s kronično ledvično boleznijo, zaradi katere je potreboval dializo pri komaj sedemnajstih letih. Test je pokazal, da je Colleen ustrezna darovalka in odločila se je, da fantu daruje ledvico in mu tako podari novo življenje. Manj kot leto dni po operaciji jo je prevaral in se nato nekaj mesecev pozneje z njo tudi razšel. Na TikToku je objavila več videov na omenjeno temo in en izmed posnetkov je prejel že preko 12 milijonov ogledov.

Uporabnica TikToka je ostala brez besed, ko se je njen fant vrnil domov in razkril, da jo je med svojo odsotnostjo varal.

Colleen je pojasnila, da je le tri mesece pozneje končal razmerje z besedami: "Če sva namenjena drug drugemu, naju bo Bog na koncu spet združil." Nato jo je blokiral na vseh družbenih omrežjih.

@colleeeniie Everything happens for a reason ???? #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound - boiwhatdahelllboi1

Mnogi so jo pohvalili, da je rešila življenje svojega bivšega fanta in komentirali, da si je ne zasluži.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija