OPOZORILO: Ta izdelek je potencialno nevaren izdelek, lahko pride do zadušitve!

Slovenija

Upravo RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je dobavitelj Wenlan obvestil o odpoklicu izdelka Mini žele lončki zaradi možnosti zadušitve.

Fotografija je simbolična.

Izdelek vsebuje aditiv karagenan, ki se ne sme uporabljati v žele dražejih v obliki majhnih bonbonov oziroma kapsul, ki se jih zaužije z enim grižljajem s pritiskom na bonbon oziroma kapsulo. Izdelek je lahko nevaren zaradi možnosti zadušitve.

Živilo z imenom Jelly mini cups je tajvanskega porekla, oznaka je Pentagon cup taro 0666, Fruitery jelly assorted 0665, Assorted Jelly Snack 0919. Dobavitelj je podjetje ABC Jelly iz Tajvana.

Kupcem izdelka svetujejo, naj ga ne zaužijejo, temveč ga vrnejo na mesto prodaje. Informacije so na voljo tudi na povezavi na objavo prodajalca: https://www.facebook.com/AsiaSupermarketBTC/

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  14 .06. 2020 ob  09: 09
starsi debili ,ki to kupujejo otrokom,saj se ze od dalec vidi kako so zive barve ,prav ves da so barvila brez da to pise na izdelku in povrh so se bononi drseci tako da je moznost da se otroku zaleti v sapnik se vecja in kot ,da to ni dovolj po moznosti se zraven otrok teče in se smeje z bonbonom v ustih,ali pa z liziko v ustih....sem bila prica temu dogodku v parku na sreco se je vse dobro izšlo.