OGLASILA SE JE ŽENSKA, KI JO JE ISKALA POLICIJA: "Kakšna sramota! Velika zadrega tako zame kot za otroke"

Kronika

V petek je istrska policija objavila fotografije ženske, ki na bankomatu v Pulju dviguje denar, z obvestilom, da jo iščejo zaradi kraje denarnice, o čemer smo že poročali. A kot piše Dnevnik.hr, se je oglasila gospa na fotografiji, ki je povedala, da je res dvignila denar, vendar svojega.

Tiskovna predstavnica istrske policije Suzana Sokač je za Glas Istre potrdila, da so osebo na fotografijah našli, zato so medijem poslali sporočilo, da fotografij ni treba več objavljati. Dodala je, da jih je gospa sama poklicala in da poteka kazenska preiskava, da bi ugotovili, ali je gospa kakorkoli povezana s tatvino in poskusom računalniške goljufije.

Za Glas Istre je gospa s fotografij jezno dejala, da bo zaradi duševne bolečine in sramotenja tožila tiste, ki so fotografije posredovali javnosti, pa tudi tiste, ki so jih objavili, poroča portal.

"Kakšna sramota! Bila sem v službi in kolegica me je poklicala, da je objavljena moja slika. Velika zadrega tako zame kot za otroke," je za omenjeni portal povedala gospa, ki je takoj odšla na policijo in jim povedala, da nima nič opraviti s krajo denarnice.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  30 .08. 2021 ob  18: 04
-2
Pricakujemo razsplet,lahko da je v obrambo pred javnostjo navedla zgodbo ki bi lahko bila logicna ni pa potrjena
alfa |  30 .08. 2021 ob  05: 05
puter kolikor je razvidno iz članka je pobrala svoj denar ,počakajmo cca 1 mesec na epilog, če bo kriva gospa bodo takoj objavili, če pa ne bo, bodo tiho in pometli pod preprogo
Piero Panin |  29 .08. 2021 ob  18: 51
-8
Zloba na kvadrat,z veseljem je pobrala denar zdej pa je jezna ker so objavli sliko in ji naredili sramoto
alfa |  29 .08. 2021 ob  17: 24
10
gospo podpiram...naj toži ,da boli glava,da jih ni sram tako blatit ime oz.sliko