Občina Ankaran si mane roke

Ankaran

Koprčan Andrej Šantič je za najem parcele v Valdoltri, za katerega je ankaranska občina želela 5000, ponudil 24.100 evrov. Zemljišče na sv. Jerneju pa bodo to poletje najemali partnerji iz Ankarana in Italije, pišejo Primorske novice.

Občina Ankaran je za 200 kvadratnih metrov zemljišča pod Ortopedsko bolnišnico Valdoltra za obdobje med 1. junijem in 30. septembrom zahtevala 5000 evrov najemnine. Kandidati, med katerimi je bila najvišja Šantičeva ponudba, so vsi po vrsti ponujali več denarja. Tako bo Koprčan že četrto sezono najemnik parcele, kjer bodo obiskovalcem na voljo igrala, ležalniki, animacija, otroški kotiček ter pijača in hladne sladice.

Sv. Jernej za tri tisočake

Za parcelo v Valdoltri je prispelo deset ponudb, za sv. Jerneja sedem.

Zemljišče enake velikosti na sv. Jernerju je šlo v najem Guidu Modugnu iz Trtsa ter Ankarančanoma Petru Čendaku in Albertu Trobcu ml., ki so za obdobje od začetka junija do konca septembra ponudili 3000 evrov najemnine. Ob morju bodo na razpolago blazine, namizni tenis, teleskop, galerija, peskovnik in podobno, piše časnik.

Deli novico:

vprašanje? |  02 .06. 2015 ob  00: 47
koliko piv je treba prodati, da ti ostane čistih 24.100€ za najemnino, kje so še ostali stroški? omg.....torej lokal je kokoška z zlatimi jajci
ČE SI ŽE MANE ROKE |  01 .06. 2015 ob  16: 23
naj začnejp že delat enkrat !!!!!!!!!!!!!!
Jaz čakam |  01 .06. 2015 ob  10: 00
Zdaj je prišlo nekaj cvenkov v blagajno, da lahko začnejo urejat vsaj pešpot iz Debelega rtiča do Ankarana, če že ne pločnik in kolesarsko stezo, da ne bodo otroci ki tam letujejo in gredo peš na sladoled v Ankaran bili namaškarani v odsevne jopiče in bili ogroženi od objestnih voznikov.
Koper |  01 .06. 2015 ob  08: 44
Kaj pa ko so ga zalotili v Hervisu .. Nekoliko nerodna situacija... :)
Jure |  29 .05. 2015 ob  01: 15
Kaj imate čez tega fanta da ste tako nevoščljivi. Vsako jutro z telefonom na ušesu hodi Ankaranski občinski svetnik pa nikom ništa.
Hudoba |  28 .05. 2015 ob  22: 18
Ma, pustite človeka, da dela, saj nikomur ne krade, kar je dobil je pošteno plačal. Plac je porihtal, na plaži je ponudba za vse, kaj hočete več? Se spomnim cajtov, ko so tam rasle koprive, pivo smo pa s sabo nosili v hladilnih torbah.
Bah, več daš ljudem, manj so zadovoljni.
Upam, da bo župan izpolnil predvolilne obljube o ureditvi pešpoti ob obali, ureditvi ostalih plaž itd. Je še veliko ostalo obljubljenega, bomo videli kaj bo izpolnjeno.
to je pa  |  28 .05. 2015 ob  21: 07
cista resnica... nebo si popo mazal roke in se izpostavljal z mikro gostinci....

santic popotove ukradene usote nebi mogel oprat pa da zivi se 10 zivljenj in vsako leto dva krat bolej posluje...

Popoko pere pere na veliko in gradbenistvo je najboljsa pralnica.... cemi mislite da je naveza z grafistom?

in nesteto direktno/indirektnih podkupnin.... tako deluje nas zupancek...pa se nobenega stroska nima povrhu...ker kar si ne vzame od obcine pa mu senkajo ker hodi samo tam kjer lahko izkorisca njegov vip status...

svaka cas santicu..ki je na javni razgrnitvi priromal z posteno ceno..in svaka cast ankaranu da je to tako organiziral...uzorno vedenje ki bi se druge obcine mogel psnemat hitro bi bilo denarja kar naenkrat dovolj in odirat reveze z davkom na davek nebi bilo vec potrebno... da bi celotna nasa politika delovala kakor zdej zgleda deluje anakaran'' bi rs bili nova svica!
Popo |  28 .05. 2015 ob  20: 14
Pere denar popotu? Hahah pa kje vi zivite ljudje bozji popota pa ja briga za neke gostince ki mu bodo oprali denar ki je za njega nek minimum vrjemte majo popo in podobni ze druge nacine.. Osebno nepoznam šantiča samo kapo dol kaj je naredu v valdoltri do zdej nisem nikoli hodila dol vendar to poletje sigurno bom !!
Šantič |  28 .05. 2015 ob  20: 01
pere denar Popoviču in ostalim. Za njih je ta najemnina samo drobiž
kr tko... |  28 .05. 2015 ob  19: 45
Par opazk z moje strani:
1. Zelo lepo, da so podatki razpisa transparentni in v vpogled vsem občanom (ne pa kot prej v MOK, kjer se je vse delilo in zaračunavalo, po vemo kakšni poti)!
2. Cel postopek dodeljevanja, je bil po mojem korekten in popolnima v nasprotju s tistim, kar so koprčani cel čas govorili za Ankaran. Če bi bilo vse tako, kot so strašili v MOK, tega prostora v Valdoltri, sigurno ne bi dobil Šantič, za katerega se ve, čigav človek je.
3. Tudi javna objava cen in ponudb je lahko za vzgled vsem drugim občinam, kaj pomeni transparentnost! S takšno ponudbo s strani Šantiča, je zelo verjetno, da tukaj ni bilo nobene možnosti korupcije (saj vemo, kakšna bi bila in je že bila cena, prej, v drugi občini - čitaj MOK!).
@Recimo |  28 .05. 2015 ob  19: 12
-3
BRAVO, ANKARANČANI BODO IMELI PRIVILEGIJ IZBIRE. NAŠI, VAŠI.


Recimo |  28 .05. 2015 ob  18: 10
-6
Vi ljudje znate samo pluvat se pritozevat nic drugega.. Da bi bil drug najemnik bi pluvali ker je najemnina tako majhna vse vam gre v nos .. Groza.. Nevem recimo ker je kopercan in vam gre to toliko v nos pa pejte na jernej k vasima ankarancanoma
1