NENAVADNA REŠITEV ZA NEZVESTOBO: Ženska našla svojo dvojnico, da bi obvarovala zakon (FOTO, VIDEO)

Trendi

Tehmeena Quintana iz Long Islanda v New Yorku se je poslužila nenavadnega načina, kako rešiti svoj zakon s možem oziroma preprečiti varanje z njegove strani. Odločila se je, da bo poiskala svojo dvojnico na družbenih omrežjih. Našla je avstralsko manekenko Kyrah Johnson in jo prosila, naj se preseli k njima. Tehmeena je bila odločena, da naredi vse, kar je v njeni moči, da bi rešila svoj zakon, saj je bila vzgojena v prepričanju, da je pomembno ohraniti skupno življenje.

Takoj, ko je Tehmeena spoznala Kyrah, je vedela, da je ta ženska idealna izbira za njenega moža Bryana. Vsi trije zdaj živijo skupaj v harmonični skupnosti, ki temelji na močnih prijateljskih vezeh.

To ni prvi primer, ko pari poiščejo nenavadne načine za reševanje težav v svojem zakonu. Na primer, nekateri pari se odločijo za odprt zakon, kjer se lahko partnerji svobodno videvajo z drugimi ljudmi, kar za nekatere pare deluje kot rešitev za monotonijo in ohranja odnos svež. Drugi pari pa se odločijo za ločitev in nato ponovno poroko, da bi obnovili svoj odnos.

Vendar pa se lahko odločitve, kot je Tehmeenina, zdijo precej radikalne, in morda celo neprimerne za nekatere pare. Številni strokovnjaki za zakonske težave opozarjajo, da se nekatere rešitve, ki delujejo za določene pare, ne bodo nujno izkazale za uspešne v drugih situacijah.

Mediji so poročali o številnih drugih nenavadnih metodah, ki so jih pari uporabili za reševanje svojih težav v zakonu. Na primer, nekateri pari so se odločili za terapijo v skupini, kjer se lahko pogovarjajo z ostalimi pari o svojih težavah. Drugi pari pa so izbrali oddaljeno svetovanje preko videoklicev, ki je postala priljubljena možnost med pandemijo covid-19.

Vendar pa je najpomembnejše, da pari komunicirajo med seboj, si prizadevajo za rešitev težav in se trudijo, da bi v svojem odnosu ohranili ljubezen in spoštovanje. Rešitve, ki delujejo za nekatere pare, ne bodo nujno delovale za druge, zato je pomembno, da pari najdejo možnosti, ki ustrezajo njihovi specifični situaciji in potrebam.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija