NE, NISTA BABICA IN VNUK: Med njima je 60 let razlike, a kmalu se bosta poročila (VIDEO)

Trendi

Pred nekaj meseci smo poročali o 61-letnici in njenem 24-letnem partnerju, ki sta ponosna na njuno "fantastično spolno življenje". A očitno obstaja par s še večjo razliko v letih. 25-letni Muyiwa iz Konga namreč ljubi kar 60 let starejšo Thereso.

Vsak, ki ju vidi, najprej pomisli, da sta vnuk in babica, a v resnici sta 25-letni Muyiwa in 85-letna Theresa par. Theresa ima osem otrok in 20 vnukov, med katerimi so mnogi razburjeni, ker bo ta nekonvencionalen par kmalu stopil pred oltar. Kljub temu, da je med njima 60 let razlike, pravita, da sta zelo zaljubljena.

Spoznala sta se na njenem domu, ki ga je Theresa oddala v najem Muyiwii in njegovemu prijatelju. "Dobro se spomnim trenutka, ko sva si postala všeč. Sostanovalca ni bilo doma, jaz pa sem bil zares lačen. Potem se je od nikoder pojavila Theresa in mi prinesla hrano. Postregla me je z veliko pozornostjo," se spominja 25-letnik, ki je prej vedno hodil z vrstnicami, a je bilo z njimi za njegov okus "preveč drame".

"Njeno obnašanje do mene me je "prisililo", da jo vzljubim. Zavedam se, da bi lahko bila moja babica, pa kaj? Ona je moja izbira in moja sreča," je še dejal in dodal, da upa, da Theresa ne bo umrla pred njim.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija