61-LETNICA IN 24-LETNIK NORO ZALJUBLJENA: Med drugim ju druži tudi fantastičen seks (FOTO, VIDEO)

Svet

24-letni Quran McCain je delal v restavraciji s hitro prehrano, kjer je bil njegov nadrejeni Cherylin sin. Takrat naj bi se zaljubljenca prvič spoznala. Par trdi, da iskrica tedaj še ni preskočila. Quaran je menjal službo in s Cheryl sta izgubila stike vse do začetka novembra lani, ko je po naključju nakupoval v trgovini, kjer je ona delala kot blagajničarka.

Po prvem srečanju 61-letna Cheryl McGregor ni bila navdušena nad mlajšim, 24-letnim partnerjem, čeprav naj bi bila kemija med njima očitna. Bala se je obsojanja in pritiskov družbe. Naposled sta se vseeno zbližala in se zaljubila.

"Povezala sva se na duhovni ravni. Imava določeno vibracijo, ki naju povezuje," je o njuni romanci povedal Quran. "Je najbolj sočuten in čustven človek, kar sem jih kdaj imela ob sebi. Vedno mi pokaže, da mu je mar zame. Kemija med nama je odlična. Nikoli si nisem mislila, da bova skupaj, toda to, kar se dogaja med nama, je neverjetno," je povedala zadovoljna Cheryl in dodala, da imata kljub veliki starostni razliki fantastično spolno življenje.

@ttvleolove_3

##duet with @ttvleolove_3backkup which color looks best @oliver6060 ##TeamofTomorrow ##JetPuffedSmourth

♬ original sound - xxtristanxo

"Ve, kaj počne, to mi je najbolj všeč. Vedno boljše je," je pridal Quran. Njuno idilo občasno prekinejo neprimerni komentarji in posmeh na račun velike starostne razlike. Vendar parčka to ne moti; preveč uživata drug v drugem, da bi se obremenjevala s tem, kar govorijo drugi ljudje. Vseeno pa ju boli, ker njuni družini ne odobravata njunega odnosa.

@ttvleolove_3

##duet with @ttvleolove_3backkup @tiktok ##unbanjordanferg4 ##PerfectMarcJacobs ##SyncYourMiO

♬ original sound - Krutika ????

Tega promovirata tudi na strani Only Fans, kjer lahko na ta način tudi nekaj zaslužita. Ustvarila sta še osebni profil na TikToku, ki ima več kot 820.000 sledilcev in skoraj 13 milijonov všečkov, kar jima prav tako prinaša lep dohodek. "Čeprav je med nama velika razlika v letih, na to nikoli ne pomislim," pravi Quran. Cheryl je še vedno mlada po duši in karakterju. Mislim, da je najbolj napačno prepričanje, ki si ga ljudje ustvarijo o meni, da jo izkoriščam, kar vsekakor ne drži, poroča 24sata. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
damian |  15 .08. 2021 ob  11: 54
ona ima solde.... klasika.... za temnopolte.....