NAJSLABŠE ASTRO-KOMBINACIJE: To so pari kot iz nočne more

Trendi

Nasprotja se včasih privlačijo, vendar to nikakor ne velja za ovna in raka. Ovni se radi sprehodijo na 'divjo stran ulice', medtem ko je raku nelagodno že med gledanjem 'divje narave' na televiziji. To pa ni edini par, ki po mnenju strokovnjakov, nikakor ne gre skupaj v partnerstvu.

Naslednji na črni listi je par vodnar in bik. Edino, kar imata skupnega je, da sta oba trdoglava. Vodnar je znan kot malce odmaknjen astrološki znak, nagnjen h prepirom in nepredvidljiv, bik pa je stabilen in zadržan. Zato gre takšen par drug drugemu pogosto na živce.

Dvojčki in device. Zgovorni in nevljudni dvojčki so radi v družbi tudi, ko se ne počutijo najbolje. Device so rezervirane in nefleksibilne, zelo rade imajo rutino. Ko en partner živi za spontanost in vznemirljivost, drugi pa se vrti okrog reda in organizacije, situacija hitro postane kaotična.

Tehtnica in kozorog. Miroljubne tehtnice bi prehodile cel svet, da bi osrečile druge, medtem ko ima kozorog na prvem mestu samo eno stvar – sebe. Čeprav so tehtnice nestabilne, imajo rade mir in zadovoljstvo. Kozorog bo ta mir hitro porušil, saj bo postavil sebe na prvo mesto, tehtnice pa bodo to težko razumele.

Lev in škorpijon. Za razliko od prej navedenih imata lev in škorpijon veliko skupnega. Oba sta zaljubljena v seks in živita za dramo. Vendar je veliko več možnosti, da se bosta spopadla, kot pa zaljubila drug v drugega. Lev živi za to, da je v središču pozornosti, škorpijon pa je nagnjen k temu, da se prikazuje kot plitek in narcisoiden. Za leva je škorpijon preveč jezljiv in edinstven.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija