PRIČENJAJO SE RAZPRODAJE: Na kaj paziti, na kaj biti pozorni in zakaj čakati

Trendi

Če kupujete na razprodajah, naredite načrt. Kaj potrebujete? Čevlje? Plašč? Označite, kje stojijo trgovine, ki vas zanimajo in se odpravite po vrsti.

Nagrajena britanska stilistka Susie Hasler razkriva, kako se izogniti pastem sezonskih znižanj in ne zapraviti po nepotrebnem denarja.

Morda boste našli majico, obleko ali hlače kot iz sanj. Če vam trenutno ne odgovarja najdena velikost, jih dajte nazaj na polico. Veliko ljudi računa, da bodo izgubili kakšen kilogram. Pozabite! Bi kupili čevlje, ki niso vaša velikost?

Običajno so ob razprodajah velike vrste pred kabinami za pomerjanje. Postavite se tudi vi. Če boste obleko pomerili pred nakupom, boste privarčevali veliko denarja.

Pozorni bodite na madeže na oblačilih, posebej belih. Pogosto gre za madeže od ličil, ki jih morda ne boste mogli odstraniti.

Ne kupujte oblačil, ki so v modi kratek čas, niti oblačil visoke mode na razprodajah. Preden boste prišli domov, bodo že iz mode, poudarja stilistka.

Kupujte samo stvari, ki jih lahko kombinirate na vsaj tri različne načine. Na primer, kupite pulover, za katerega veste, da ga boste lahko nosili na hlače, krilo in suknjič. Kupujte kose oblačil, ki jih lahko nosite skozi več letnih časov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija