NAJLEPŠE IN NAJPAMETNEJŠE ŽENSKE SO POGOSTO SAMSKE: Kaj morate vedeti, da jo osvojite?

Trendi

Morda imate prijateljico, ki je resnično lepa in pametna, vendar samska. Zdi se, kot da se ji ne mudi skočiti v zakon in si ustvariti družino. Kot piše portal Brightside, imajo zelo lepe in pametne ženske razloge za takšno odločitev. Samo v ZDA naj bi živelo 124,6 milijona žensk, ki so raje svobodne. Ob tem je treba poudariti, da ne gre za istospolno usmerjene. Če imate katero izmed njih 'ogledano' in bi jo radi osvojili, je tukaj vse, kar morate vedeti o njej!

Ženske imajo vse bolj rade neodvisnost. Borijo se za svoje pravice in spreminjajo svet na različne načine. Ne potrebujejo več moškega, da bi jim pomagal pri delih, ki zahtevajo fizično moč, saj lahko preprosto nekomu plačajo, da to opravi. To je pogosto hitreje, kot čakati, da se bo soprog lotil dela.

Ženske imajo rade čas zase, namesto da bi, kot so to počele njihove prednice, stregle, čistile in pospravljale za soprogom.

Ko moški pove šalo o 'samostojni ženski, ki živi z mačkami', ta ni več smešna. Ženske so namreč postale čustveno stabilne, neodvisne in izobražene. Psihološko nanje dobro vpliva dejstvo, da imajo enake možnosti kot moški. In zavedajo se, da je bolje počakati na moškega, kakršnega želijo imeti ob sebi.

Ko ženska zasluži svoj denar, diplomira ali doktorira, ko je prepričana vase, v svoj videz in se razvija na različnih področjih, pričakuje moškega, ki je ne bo več 'potiskal navzdol'. Težko bo sprejela moškega, ki ne zna ceniti njenega vloženega truda, in ne bo tolerirala 'nižjih standardov' od tistih, ki jih je dosegla sama. Zato ji je lažje biti samska in skrbeti zase.

Ko moški vidi lepo, pametno in neodvisno žensko, je prepričan, da nima pri njej nikakršnih možnosti, saj se mu zdi nemogoče, da je takšna ženska samska. Prav tako ne želi biti zavrnjen. Vendar mora vedeti, da veliko žensk ne bo naredilo prvega koraka, saj menijo, da morajo prve korake narediti že prevečkrat v življenju na drugih področjih. Zato moški, le pogumno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija