KOPRSKA OBČINA Z DRAŽBO VEČ NEPREMIČNIN: Med njimi tudi parcele z razgledom na morje (FOTO)

Koper

Mestna občina Koper je na novo javno dražbo, ki se bo odvijala prihodnji petek, uvrstila skupno 18 nepremičnin, za katere skupna izklicna cena znaša malo več kot milijon evrov brez davka. Med nepremičninami je kar nekaj takih, ki se nahajajo na dostopnih lokacijah s pogledom na morje oz. istrsko podeželje.


Zemljišče na Zgornjih Škofijah

Občina z dražbo išče kupce za več nezazidanih stavbnih zemljišč na različnih lokacijah. Med njimi je sklop nepremičnin v neposredni bližini šole v Marezigah, ki se ponašajo s pogledom na Koprski zaliv, za katere bi občina lahko iztržila najmanj 238.295 evrov, so izpostavili v sporočilu za javnost.

Zemljišče z dotrajanim objektom v Krkavčah

Na tokratni dražbi se prodajata tudi nepremičnini v istrski vasi Krkavče, in sicer 506 kvadratnih metrov velika parcela z dotrajanim objektom v vrednosti 78.189 evrov in 55 kvadratnih metrov velika stanovanjska stavba z izklicno ceno 48.924 evrov.

Zemljišče v Semedeli

Med kupci bi lahko več zanimanja požele tudi dve nepremičnini in en nepremičninski sklop na Gažonu v skupni vrednosti 151.824 evrov, dve nepozidani stavbni zemljišči na Grinjanu, za kateri bi lahko občina iztržila 71.735 evrov, ter trije večji sklopi nepremičnin na zanimivi lokaciji na Zgornjih Škofijah, katerih skupna vrednost znaša 275.823 evrov.

Sklop nepremičnin v Marezigah

Občina po izklicni ceni 50.449 evrov prodaja tudi 610 kvadratnih metrov veliko parcelo v Šmarjah, medtem ko želi za 57 kvadratnih metrov veliko parcelo v Laborju iztržiti vsaj 13.771 evrov. Občina je na dražbo uvrstila tudi 346 kvadratnih metrov veliko zemljišče v Hrvatinih in 340 kvadratnih metrov veliko nepremičnino v Semedeli, ter solastniški delež na dveh parcelah v Bezovici.

Objekt v Krkavčah

Natančnejši podatki o nepremičninah so dostopni na spletni strani Mestne občine Koper. Kot so opozorili na koprski občini, v izklicnih cenah sicer nista všteta davek na dodano vrednost oziroma davek na promet nepremičnin.

Objekt v Krkavčah

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija