KOPER KONČNO DOČAKAL PRVO ZMAGO: Na domačih tleh ukanil Ljubljano (VIDEO)

Koper

Rokometaši Kopra so na današnji tekmi 4. kroga lige NLB premagali Ljubljano z 32:24 (19:11).

Koper je le dočakal prvo zmago v tej sezoni. Po porazih proti Slovanu, Ribnici in Celju je v svoji Bonifiki ukanil Ljubljano, ki je doživela drugi poraz. Na svojem računu pa ima tudi dve zmagi. V prvem krogu je premagala Sviš Ivančno Gorico, v tretjem pa Herz Šmartno.

PRENOS TEKME ???????????? RD Koper : MRK Ljubljana 4. krog, Liga NLB #ZmagujemoSkupaj Zavarovalnica Sava Luka Koper

Posted by RD Koper on Saturday, October 2, 2021

Izbranci domačega trenerja Uroša Rapotca so imeli nekaj težav s tekmeci iz slovenske prestolnice le v uvodnih petnajstih minutah. Po izidu 8:8 se jim je povsem odprlo, zaigrali so zelo dobro v obeh smereh in si v 27. minuti priigrali devet golov prednosti (19:10). V nadaljevanju so imeli vse niti v svojih rokah in visoko zmagali.

V domači ekipi so bili najbolj učinkoviti Tomislav Špruk, Tine Poklar in Bor Breznikar, ki so dosegli po šest golov, v gostujoči pa je Jure Lukman zabil devet zadetkov.

Koprska zasedba bo v prihodnjem krogu gostovala v Slovenj Gradcu, ljubljanska pa bo gostila ormoški Jeruzalem.


* Dvorana Bonifika, gledalcev 120, sodnika: Majer in Žitnik.
* Koper: Jelovčan, Logar, Morato, Špruk 6 (1), Žagar 4, Pavlović 2, Poklar 6 (1), Konjevič 1, Moljk, Vujović 1, Smolnik, Muminović, Sanabor 1, Makuc 4, Kete 1, Breznikar 6.
* Ljubljana: Rebevšek, Gaberc, Lukman 1, Jaklič, Radšel, Novak, Pintar 1, Križaj 2, Makivić 3, Batagelj 5, Lukman 9 (5), Pernovšek, Brulec, Kolmančič 1, Leskovar 1, Tomšič 1.
* Sedemmetrovke: Koper 5 (2), Ljubljana 7 (5).
* Izključitve: Koper 10, Ljubljana 8 minut.
* Rdeči karton: Pavlović (43.).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija