KATERA JE NAJHITREJE RASTOČA AVTOMOBILSKA BLAGOVNA ZNAMKA V EVROPI? Kreativnost iz Barcelone ponuja odgovor

Izola

Avtomobilska znamka Seat doživlja preporod. V zadnjem času navdušuje z novimi, mediteransko navdahnjenimi oblikami, ki izžarevajo aktivnost, mladostnost in željo po svobodi. Vse te značilnosti se zrcalijo tudi prenovljenem salonu Avto Centra Jereb v Izoli. Seatov vrhunski dizajn je v popolni kombinaciji z najsodobnejšo nemško tehnologijo in kot tak navdušuje vse več Evropejcev.

Španski proizvajalec je v zadnjih dveh letih postregel s kar petimi novimi avtomobilskimi modeli in ljubitelji jeklenih konjičkov so si enotni, da so Seatovi avtomobili najlepša kreacija iz koncerna Volkswagen. Odlikuje jih nemška tehnična kakovost, identična ostalim znamkam tega koncerna. To prepoznava in ceni vse več Evropejcev, še zlasti v razvitih državah, kot so Švica, Nemčija in Avstrija, kjer se Seat lahko pohvali z najvišjo rastjo prodaje. 

Avto zaktivne, dinamične in mlade po duši

Zanimiv je podatek, da je povprečen kupec Seatovega avtomobila za okoli deset let mlajši od kupcev ostalih avtomobilskih znamk. Ljudem, ki se odločajo za Seat, sta skupni dinamičnost in mladostnost – po letih ali po duši. Temu pritrjuje tudi Andrej Jereb iz Avto Centra Jereb v Izoli: "Gre za ljudi, ki želijo drugačen avto in preprosto hočejo imeti največ za svoj denar. In ob tem nekaj, kar je mladostno ter izžareva dinamičen, svoboden videz. Kar Seat definitivno je."

Darjan Rustja, prodajni svetovalec vozil Seat

Prenovljen salon v Izoli je več kot le salon

Smernicam preporoda znamke so sledili tudi pri Avto Centru Jereb, kjer so pred kratkim prenovili salon Seatovih vozil. "Seatovemu novemu duhu smo skušali slediti z vpeljavo toplih barv in dinamičnosti. Naš cilj je bil ustvariti domačno okolje, v katerem se bodo stranke dobro počutile," pove mlad in energičen vodja prodaje Marjan Ščavničar"Stranke k nam ne pridejo samo po avto, ker ga pač potrebujejo, ampak zato, ker želijo celoten paket." In tega jim pri Jerebu vsekakor lahko ponudijo. "Naša prednost je, da smo v prvi vrsti ljudje – naša največja dodana vrednost so domačnost, lokalna orientiranost in oseben pristop," še pove 36-letni Izolan.

Seat sledi trendu vse bolj priljubljenih SUV-vozil

Marjanov najljubši model je Seat Ateca. "Gre za avtomobil iz segmenta, ki je moderen in v porastu. Fantastično ga je voziti in je zelo uporaben. V njem se višje sedi, saj je izdelan po konceptu avtomobilov SUV. Res je vrhunski avto," je navdušen. Seat je najlepša kreacija iz koncerna Volkswagen. Med Seatovimi modeli, ki šele prihajajo, pa je Marjanu najbolj pri srcu Tarraco, SUV s sedmimi sedeži, ki bo kot naročen za družine. Te se bolj kot za enoprostorce vedno pogosteje odločajo prav za SUV-vozila.

Marjan Ščavničar

Avto, ki se prenaša s staršev na otroke

Marjan, ki je pri Avto Jerebu zaposlen že deveto leto, pove, da so kupci Seatovih vozil ene izmed najbolj zadovoljnih strank: "Redno se vračajo in so nam zelo zvesti, saj smo korektni in imamo servis na visoki ravni. Tudi naši prodajalci so zelo dostopni, saj ustvarjajo domačen in oseben odnos s strankami." Zgovoren je tudi podatek, da se kupci zelo redko odločijo za menjavo staro za novo. "Opažamo, da Seatovih vozil kar nočejo vrniti. Ti avti ostanejo v krogu družine – se prenašajo s staršev na otroke. To priča o tem, da jih res cenijo. Opažam tudi, da se, kdor enkrat kupi Seat, naslednjič zelo verjetno vrne po novega Seata," še pove Marjan.

Seat je s svojo mladostnostjo in aktivnim temperamentom nepogrešljiv član izolske družine Jerebovih vozil. In vsak, ki ima v sebi delček tega mediteranskega duha, se bo za Seatovim volanom počutil kot doma.

Deli novico: