KAMPANJA V POKLON NAJBOLJŠIM KOPRSKIM ŠPORTNIKOM: Plakati z njihovo podobo bodo spominjali na velike dosežke

Koper

V začetku aprila sta Mestna občina Koper (MOK) in Športna zveza Koper virtualno podelili priznanja najuspešnejšim športnicam in športnikom ter športnim klubom v koprski občini. Najboljšim trem se bodo zdaj poklonili še s posebno medijsko kampanjo, zato bodo velike digitalne zaslone krasili plakati Alenke Artnik, Tonija Vodiška in ekipe FC Koper. Kot navajajo na koprski občini, bodo plakati "mimoidoče spominjali na najbolj vidne dosežke naših športnikov v letu 2020".

"Koprčani smo lahko ponosni na športnike, ki nas z izjemnimi športnimi dosežki zastopajo v svetu športa," so zapisali na MOK. Ob tej priložnosti je Športna zveza Koper pripravila akcijo, v kateri se bodo s posebnimi plakati na velikih digitalnih zaslonih poklonili najboljšim športnikom.

Med dekleti je prvo nagrado osvojila Alenka Artnik, ki je lani še izboljšala svoje uspehe in dosegla več osebnih rekordov. Med drugim je v Grčiji postavila svetovni rekord na globini 94 metrov v potopu v konstantni obtežitvi s stereo plavutmi, v Egiptu pa svetovni rekord v potopu s plavutmi (monoplavut).

Med moškimi je prvo nagrado znova osvojil Toni Vodišek. Izjemni koprski kajtar je lani osvojil peto mesto na evropskem prvenstvu v disciplini formula kite, s čimer je potrdil odlično formo in dokazal, da spada v sam vrh te jadralne discipline tudi v članski konkurenci.

Naslov najboljšega moštva pa je pripadel nogometnemu klubu FC Koper, ki se je vrnil med prvoligaše. Koprska občina in Športna zveza Koper sta ob tem podelili tudi 38 priznanj za vrhunske dosežke v športu, 10 jubilejnih priznanj in 3 posebna priznanja.

Video podelitve priznanj vsem športnikom si lahko ogledate na tej povezavi. Športnikom so priznanja za dosežke v minulem letu, ki bodo zagotovo krasila njihove vitrine, tudi že uradno predali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  22 .04. 2021 ob  17: 10
Lepa poteza.