KALVARIJA V TRGOVINI, KER JE BILA BREZ MASKE: "Varnostnik me je zagrabil za vrat in zabil z glavo v vrata"

Slovenija

"A se vam zdi normalno??? Zjutraj sem šla v trgovino. Brez maske," je uporabnica družbenega omrežja Facebook začela opisovati svojo 'kalvarijo' v trgovini. Dobila je tri kazni, na koncu pa končala na urgenci.

Uporabnica Facebooka priznava, da je v trgovino vstopila brez maske, šele na blagajni pa je do nje pristopil varnostnik in jo vprašal, zakaj nima maske in povedal, da bo poklical policijo, kar je tudi storil.

Ko je plačala nakupljene artikle, naj bi ji varnostnik zaprl pot. "S prekrižanimi rokami hodi proti meni, me stisne v kot in obrazloži, da mi je odvzel prostost in me bo zadržal do prihoda policistov. Zakaj? Ker nisem nosila maske. Želim se prerinit mimo njega, nakar se začne kalvarija," opisuje dogajanje in nadaljuje:

"Varnostnik me zagrabi in me ne spusti iz prijema. Derem se na njega, naj me spusti, obrazložim, da sem epileptik, da se slabo počutim, sesedem se na tla, prosim ga, naj me spusti ven na zrak, saj sem se slabo počutila. Hodim proti izhodu in kaj naredi varnostnik??? Zagrabi me za vrat in zabije z glavo v vrata. Prerivanje in suvanje se še ni končalo."

K svoji travmatični izkušnji še pripomni, da v tej trgovini nakupuje skoraj vsak dan, niti prodajalke niti mimoidoči pa ji niso priskočili na pomoč, vsi so le gledali. "Prodajalke, ki so vedno tako rade klepetale z mano, so se danes zbrale v krogu in gledale, kako me varnostnik premetava v Sparu. Ena prodajalka je celo rekla, da sem histerična baba."

Ko so na kraj prispeli policisti, so ji izdali plačilni nalog, ker pri sebi ni imela osebnega dokumenta, plačilni nalog, ker ni nosila maske, sledi pa ji tudi kazenska ovadba, ker naj bi napadla uradno osebo, je zapisala.

A presenečenj tukaj še ni bilo konec. Ko je odšla na urgenco – kot pravi, ji je varnostnik poškodoval uho in vrat –, je v čakalnici zagledala varnostnika. "Baje sem ga tako poškodovala, da bošček šepa. Vsi zdravniki so najprej slišali njegovo zgodbo (če ima dobro domišljijo, se lahko predstavi kot narodni heroj, ki je 52 kilogramski ženski z vso njegovo silo preprečil, da bi hodila po trgovini brez maske). Bravo, varnostnik iz Spara, bravo. Perspektivna prihodnost, nimaš kaj!" je zaključila svojo objavo na družbenem omrežju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
magik |  23 .05. 2021 ob  19: 17
"A se vam zdi normalnojQuery112303831797451898742_1621789951525?
Zjutraj sem šla v trgovino.
BREZ MASKE "

Draga gospa, vaše ravnanje in obnašanje ni niti slučajno normalno!
4ugoketo |  21 .05. 2021 ob  22: 38
če je res, je to fašizem.
probam jutri :-)
ojoj |  20 .05. 2021 ob  21: 23
Ma videl sem jaz na lastne oči v tuš planetu kako je varnostnik kričal na gospo, ker je imela masko pod nosom tako, da eni so korektni eni so zoprni isto kot tu na regionalu eni pisejo kar mislijo eni pa vsiljujejo in lažejo, tako pac je. Kar se pa omenjenega primera tiče pa sem mnenja, da je varnostnik malo presel meje zdravega razuma in fizicno obracunal z žensko, v koncni fazi akcija reakcija. Kjer je dim je tudi ogenj.
Prognostik |  20 .05. 2021 ob  20: 50
Vsakdo ima kakšno svojo žalostno štorijo za povedat zakaj hodi po svetu brez maske, vsi ostali pa moramo trpeti.
Obala1 |  20 .05. 2021 ob  20: 20
-15
Samo v razmislek vsem tem Regional strokovnjakom, ali ste pozabili na odlocbo Ustavnega sodisca, da so te kazni nezakonite ...no tudi će bi ona naredila napako ne opravicuje uporabo sile tega neandertalca ( obcutek je, da so osebam ki za to skrbijo, npr varnoatniki ali redarji, moćno narasla krila )....ne opravicujem nobenega vendar će za te neumnosti mora uporabit silo potem bomo mi kmalu kot ZDA kje se bo vse resevalo z orozjem
Istrijan |  20 .05. 2021 ob  19: 57
41
"Zjutraj sem sla v trgovino. Brez maske."

Eko, tukaj se vse zacne in anka konca. Ni kaj jokcat, ko zavestno krsis pravila, ko se svojim obnasanjem posmeujes delavcem, ki se morejo tudi zate testirat, ti pa tega ne rabis.
Le ene masko si mores nadet za 5 minut.

Verjetno si je vecino izmislila (kakor je v navadi teh ljudi) ma vseeno bi morala se kej fasat.

Epileptik? Ben, ku se ti ne sekiras na prvem mestu zase in zdravje zakaj bi se moral drug?
vseved |  20 .05. 2021 ob  19: 25
21
Ta je Potrčeva !
td |  20 .05. 2021 ob  18: 33
55
Že iz načina pisanja bi rekel, da si je kokoš 95% izmislila in zdramatizirala do nezavesti. Tako ali drugače, bi imela masko in vse te drame ne bi bilo. Sem se parkrat spozabil enostavno, bil opozorjen oz. sem hitro sam ugotovil po pogledih ljudi, da nekaj ne štima, maska gor, problem rešen.