KAKO SE ZNEBITI PRAHU S TEŽJE DOSTOPNIH MEST? Dragoceni praktični triki za odpravo tega bremena

Trendi

Najboljši pripomočki za spopadanje z določenimi nadlogami, v tem primeru s prahom na težje dostopnih mestih v stanovanju, se velikokrat nahajajo na neobičajnih mestih, kot je na primer otroški komplet za risanje. Majhne gobice so recimo odlične za enostavno brisanje majhnih zračnikov.

Sobne rastline in knjižne police

Notranje rastline so vedno prašne in enostavno jih je očistiti s sušilcem za lase. Prižgite ga, da piha hladno in nežno odpihnite prah z listov. Le nekaj minut bo trajalo, da bodo rastline spet čiste. To je tudi priročen trik za čiščenje knjižnih polic. S sušilcem za lase samo odpihnite prah in ga nato posesajte s tal.

Radiator

Za čiščenje prahu za radiatorjem potrebujete le ravnilo, ki ga je mogoče upogniti in krpo. Krpo preprosto ovijete okoli ravnila, pritrdite z gumijastim trakom in nato potisnete za radiator.

Žaluzije

Najboljši način, da jih ohranite čiste, je, da jih redno čistite. Vzemite si veliko nogavico, jo dajte na roko in očistite žaluzije.

Tipkovnice

Tipkovnice hitro in enostavno očistite s stisnjenim zrakom v spreju. To je odličen trik, saj bo le nekaj pritiskov na sprej zelo hitro rešilo ta problem.

Majhni okraski

Uporabite mehek, čisti čopič za ličenje in z njim odstranite prah z majhnih, krhkih predmetov. Ti čopiči delujejo kot perje in lahko vstopijo na vsa področja, kjer se nabira prah.

Sušilni stroj

Najboljši pripomočki za spopadanje z določenimi nadlogami se velikokrat nahajajo na neobičajnih mestih, kot je na primer otroški komplet za risanje. Majhne gobice so recimo odlične za enostavno brisanje majhnih zračnikov, čiščenje teh zračnikov pa je izredno pomembno za pravilno delovanje sušilnih strojev.

Stene in letvice

Tudi stene sčasoma postanejo prašne, vendar jih je mogoče hitro in enostavno očistiti s krpo iz mikrovlaken, pritrjeno na krtačo za čiščenje tal. Krpo preprosto ovijete okoli krtače, jo pritrdite z elastičnimi trakovi in krtačo nežno premikate navzgor in navzdol po stenah in letvicah.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija