KAKO GA DRŽITE VI? To o vas razkriva, kakšni ste v ljubezni

Trendi

Malone vsak, ki ga poznamo, ima pametni telefon in po statističnih podatkih jih bo do leta 2020 uporabljalo tri milijarde ljudi na svetu. Malo kdo pa ve, da način, kako držimo telefon, razkriva marsikaj o naši osebnosti. Kako ga v rokah držite vi?

Telefon držite in uporabljate z eno roko

Če pregledujete novice in tipkate sporočila z eno roko, ste vase prepričana oseba. Nagnjeni ste k tveganjem, vendar pri tem razmišljate modro, zato zlahka dosežete zastavljene cilje. Nasprotno pa je, ko govorimo o zvezah. Preden se spustite v razmerje z nekom, potrebujete čas za razmislek, če to osebo potrebujete v svojem življenju. Zaradi tega vas mnogi vidijo kot rezervirano in izolirano osebo.

Z eno roko držite telefon, s palcem in kazalcem druge roke pa ga uporabljate

Tak način držanja telefona govori o tem, da ste intuitivni, pametni, razumni in obzirni. Preden nekaj storite, o tem najprej dobro premislite. Za vse, kar se vam dogaja v življenju, iščete razlog in težko vas je prevarati. V ljubezni pa marsikdaj ravnate vse prej kot modro: ste človek, ki se odloči hitro in nepremišljeno, kar lahko velikokrat škodi razmerju, v katerem ste. Nagnjeni ste k obsojanju partnerja.

Telefon držite in uporabljate z obema rokama

Tak način držanja telefona razkriva vašo ljubezen do hitrosti. Ste zelo učinkoviti in zmožni takojšnjega odločanja. Hitro se prilagajate spreminjajočim situacijam in se učinkovito odzivate na nove okoliščine. Ko govorimo o ljubezni, pa vaša učinkovitost ne pride toliko do izraza. S svojo samozavestjo včasih prestrašite potencialnega partnerja, zato se vam običajno ne uspe približati osebi, ki vam je všeč.

Z eno roko držite telefon, z drugo ga uporabljate

Ste ustvarjalna in idej polna oseba, ki svoje zamisli velikokrat tudi uresniči. Uživate, ko ste sami v miru s seboj in ustvarjate nekaj umetniškega, s čimer boste navdušili svet. Ne glede na to, ali pišete knjigo, slikate ali se posvečate novemu projektu, ste pri tem običajno zelo uspešni. V čustvenih zvezah pa se vaša ustvarjalnost razblini v sramežljivost, kar vam pogosto preprečuje, da z nekom razvijete razmerje. Ko vas ljudje bolje spoznajo, so očarani nad vašo osebnostjo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija