IZOLAN KREPKO 'POD GASOM' ZAPELJAL V JAREK: Poškodovanega so odpeljali z rešilcem

Kronika

Ob 17.30 je pri Izoli, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, 64-letni domačin z mopedom zapeljal v betonski jarek in padel. Preizkus z alkotestom mu je pokazal 0,99 mg/l alkohola, med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v izolsko bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je dobil poškodbe glave in odrgnine udov. Po prvih ugotovitvah gre za lažje poškodbe. Sledi mu obdolžilni predlog, so sporočili s koprske policijske uprave.

Vse fotografije so simbolične. 

Ob 16.40 se je prometna nesreča zgodila tudi v Sežani. 54-letna voznica s Črnega Kala se je z vozilom vključevala iz parkirišča na prednostno cesto, pri tem pa izsilila prednost 57-letnemu vozniku iz Divače, ki je peljal po prednostni cesti. Divačanu je alkotest pokazal 0,74 mg/l izdihanega zraka. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog, 57-letniku pa sledi obdolžilni predlog, odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in izrečen ukrep prepovedi vožnje.

Lucijčanu ukradli 18.000 evrov vredno Toyoto

Na Policijski postaji Piran je oškodovanec iz Lucije prijavil, da so mu ukradli osebni avto Toyota Rav 4, srebrne barve, letnik 2013, registrskih tablic KP FE-400. Vozilo je vredno približno 18.000 evrov.

Med 15.30 in 17. uro je nekdo na Trgu Brolo v Kopru ukradel skuter Piaggio Liberty, tip Liberty 125, bele barve, reg. št. KP GL-57, vreden 2000 evrov. Med 22. in 3. uro pa je nekdo v Piranu ukradel črn skuter Piaggio Zip 25, reg. št. KP 6R-L6.

V Portorožu je nekdo vlomil v osebni avto Velenjčana. Ukradel je gotovino, bančne kartice pa razmetal po tleh. Na razbitem vozilu je škode za 2000 evrov.

Popoldan so policisti v Škofijah zasegli avto 36-letnemu državljanu BiH, ki vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ujeli 35 prebežnikov

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 167 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in pet z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in en vlom. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v 12 primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 35 ilegalnih migrantov. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija