ISKALNA AKCIJA NI OBRODILA SADOV: Moškega, ki je odtaval iz izolske bolnišnice, niso našli (VIDEO)

Kronika

Na širšem območju koprske policijske uprave je danes potekala širša iskalna akcija za pogrešanim Halimom Majanovićem iz Sežane, ki je 24. novembra popoldan zapustil izolsko bolnišnico v pižami. Kot so zapisali na Facebook profilu Policijske uprave (PU) Koper, jim moškega danes ni uspelo najti. V današnji iskalni akciji so se policistom pridružili gasilci, vodniki psov za iskanje oseb, helikopter in drugi prostovoljci.

"Danes smo organizirali širšo iskalno akcijo pogrešanega Halima Majanovića, ki je odtaval iz SB Izola. Kljub izjemni srčnosti in trudu ga policistom, gasilcem in vodnikom psov danes ni uspelo najti. Hvala vsem. Delo policije in iskanje pogrešanega pa se seveda nadaljuje," so zapisali na Facebook strani PU Koper in objavili spodnji videoposnetek današnjega iskanja.

Preostala kronika v zadnjih 24 urah

Prometni policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali še enega neodgovornega voznika. Na avtocesti proti Uncu so policisti ustavili 31-letnega voznika iz Kamnika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, vozilo pa ni bilo registrirano. Avto so mu policisti zasegli, sledi mu obdolžilni predlog, so sporočili s koprske policijske uprave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ajmemene |  28 .11. 2018 ob  12: 49
Jaz bi pregledal vse vogale v sami bolnisnici....tezko, da bi neopazen prisel kaj dalec tako oblecen!