INTENZIVNA ISKALNA AKCIJA NI BILA USPEŠNA: Ste Boštjana videli na območju Kopra?

Kronika

Policisti so včeraj neuspešno iskali pogrešanega Boštjana Lavtarja z Bleda. Kljub intenzivnemu iskanju in zbiranju obvestil pogrešanega niso našli. Iskanje so prekinili ob 18. uri. Danes bodo analizirali zbrane podatke in se odločili o nadaljnjem ukrepanju. Še vedno pa prosijo vse, ki bi imeli informacije o pogrešanem, da jih o tem obvestijo.

Skupaj z radovljiškimi gorskimi reševalci, vodniki reševalnih psov in policijskim helikopterjem so policisti pogrešanega iskali na širšem območju Zasipa in Podhoma, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Pogrešanega 46-letnega Lavtarja so nazadnje opazili v sredo opoldne na območju Podhoma. Oblečen je v modro trenirko, temnejšo tanko puhovko in rumeno-črne Scott športne copate. Bil je sam in peš, so zapisali na policiji. Kot so dodali policisti, obstaja tudi možnost, da je šel v Novo mesto ali Koper

Vse, ki so pogrešanega srečali ali imajo informacije o njegovem izginotju, policisti prosijo, naj pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

????️Po zadnjih podatkih je bil pogresani včeraj opoldan zadnjic opazen na obmocju Podhoma, oblecen v modro trenirko,...

Objavil/a Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj dne Sreda, 07. april 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija