INCIDENT V MIGRANTSKEM CENTRU: Z avtom v žičnato ograjo, vdor je snemal v živo (VIDEO)

Svet

V sredo je moški vdrli v migrantski center v srbskem Obrenovcu, ki ga varujejo vojaki. Ob tem je glasno izražal svoje nestrinjanje s tovrstno prakso in vzklikal, da ne želi, da njegova vojska varuje migrante v njegovi državi. Vse skupaj je prek telefona prenašal v živo na spletu.

"Ne želim, da moje dekle napadajo migranti, ne želim muslimanske države, ne želim tega prenašati," vzklika moški na posnetku, ki je sprva želel z avtom prebiti žičnato ograjo okoli migrantskega centra, ker pa mu to ni uspelo, se je odpeljal po cesti, kjer so ga kmalu ustavili vojaki.

DALEČ STRAN, NA POČITNICE: Daleč stran, kjer se začne življenje

Minevajo dnevi, tedni, meseci, ... Zimske plašče smo medtem zamenjali za kratke rokave, že en mesec se sprehajamo v natikačih. Na vrtu je iz sadik zrasla ogromna solata. Edini znani obraz zadnjega meseca je sosedov. Edina znana roka pa je cev hišnega sesalca. Želimo si skočiti v vodo in ležernih poletnih dni.

Uniformirancem je ponovil, da ne želi, da njegova vojska in njegovi ljudje varujejo migrante. "Aretirajte me," doda snemalec, nakar se njegov posnetek konča. Kot poročajo mediji, je na kraj prispela policija in prijela mladeniča. V incidentu pa nihče ni bil poškodovan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija