HRVATI SO ZARADI NJE IZGUBILI GLAVO: Na njene mandarine čakajo v vrsti (VIDEO)

Svet

Ob Stari Samoborski cesti v naselju Bestovje, nedaleč od mostu, ki ga povezuje z Zagrebom, v teh dneh vlada obsedno stanje. Vozniki, med katerimi so skoraj izključno le moški, se množično ustavljajo ob stojnici z mandarinami, za sladke agrume čakajo v dolgih vrstah, mesta za parkiranje ni praktično nikjer v bližini. Razlog? Prodajalka mandarin.

Mandarine, ki so obnorele Hrvate, prodaja 20-letna Kristina Penava z Raba. Kot je povedala za jutarnji.hr, dnevno med 9. in 19. uro proda tudi 300 kilogramov mandarin. Njene stranke so skoraj izključno le moški, nekateri pa se pri njej ustavijo le zato, da se z njo fotografirajo. "Na hupanje voznikov sem že navajena, sedaj so se pa pričeli ustavljati še za fotografiranje. No, do prometne nesreče še ni prišlo," je z nasmeškom povedala za hrvaški portal.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Saso |  04 .10. 2019 ob  22: 44
-1
To je Balkan. Meni osebno ni jasno, kakšna kultura je to, da nekdo čaka v dolgi vrsti samo zato, da bi videl žensko z big boobies, kot bi rekli v Alo Alo-ju. Ljudje so precej čudni in primitivni.

V Sloveniji bi bilo najbrž isto.
Luca |  04 .10. 2019 ob  08: 52
Zakaj se sprašujete? V Italiji kadar pridejo z avtobusom v trgovino, imaš sejem od silikonske joške, ustnice kot čoln, riti ki niti sloni nimajo takšen rit in bogokletstva kot da bi bil normalen govoriti tako! Da ne govorimo koliko so nesramne! In to je kot gledanje porničev z oblečenimi igralkami!
vseved |  03 .10. 2019 ob  15: 45
Kaj poreče boris na to?
Kukuruz |  03 .10. 2019 ob  09: 23
Dobra marketinska poteza reklama je bolj pomembna od izdelka.
Sej vsi vemo da je domac krompir boljsi od tistega v trgovini... jajca tudi...ce vzgajas lepe melone disijo boljse,korenckov sok....kupuje se tudi kislo zelje kdor dela doma joto