HOROSKOP ZA NOVO ŠOLSKO LETO: Kje boste najbolj blesteli in kje imeli največ težav

Trendi

V pričujočem šolskem letu bi leve lahko bolj kot šola zanimala ljubezen in sicer do te mere, da bi lahko zaradi zaljubljenosti malo zanemarili učenje, medtem ko bodo raki nejevoljno vstopili v novo šolsko leto. Sodeč po astroloških vplivih bo letošnje šolsko leto precej nepredvidljivo in burno, zato bodo nepričakovani dogodki zahtevali nekaj prilagoditev in kompromisov. Zvezde vam razkrivajo, kako se boste glede na vaš astrološki znak spoprijeli z učenjem in v katerem obdobju je dobro zavihati rokave, saj lahko dosežete odlične rezultate.

Ovni

Prva polovica šolskega leta bo za vas nekoliko zahtevnejša, saj se boste morali bolj potruditi za pripravo na delo in mirno obiskovanje pouka. Zlasti od 9. septembra do 14. novembra se bo zdelo, da vam primanjkuje motivacije. Spomladi boste v odlični formi. Energije bo veliko in z lahkoto se boste učili. Če bo jesen malo preveč sproščena, boste to zlahka popravili in nadoknadili do konca šolskega leta. Najboljše vam bo šla matematika. Najbolj ugodno obdobje pa vas čaka od 5. do 20. aprila.

Biki

Pomembno je, da začnete čim bolj uspešno in že na začetku pustite dober vtis. Bodite aktivni pri pouku, da vas bodo profesorji opazili. Z začetkom naslednjega leta se zna zgoditi, da vam bodo nekatere zunanje okoliščine črpale energijo. Lahko pride do zaostankov z učno snovjo. Vsi izzivi, ki vas bodo spremljali na začetku leta, se bodo začeli umirjati ob koncu aprila, zato izkoristite pomlad, da dosežete čim boljši uspeh. Najbolj uspešni boste v biologiji. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 1. do 9. maja.

Dvojčki

Za razliko od prejšnjega bo letošnje šolsko leto za vas precej uspešno, še posebej, če boste resno opravljali svoje obveznosti. Jesen bodo lahko spremljale manjše nevšečnosti, a od začetka prihodnjega leta se bo vse začelo pomikati v vašo korist. Sreča vam bo naklonjena. Na testih boste dobili prava vprašanja, šolski zvonec vas bo rešil, ko ne boste pripravljeni. To je za vas dobro leto, zato vlagajte v svoje znanje. Najbolje vam bo šla slovenščina. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 10. do 20 junija.

Raki

Neradi boste vstopili v novo šolsko leto. Prilagoditev bo trajala nekoliko dlje, a ko se navadite, bo vse nekoliko lažje. Lahko se vam bo zataknilo pri enem predmetu ali učitelju, ki vam ne bo pisan na kožo, vendar z učenjem lahko premagate vse. V marcu in maju ter juniju vam bo veliko lažje, ko boste naredili nekaj zahtevnejših predmetov, popravili slabe ocene in si na koncu oddahnili. Lažje vam bo, če se na učiteljeve komentarje ne odzovete preveč občutljivo. Najbolj vam bo 'ležala'  zgodovina. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 1. do 12. junija.

Levi

V tem šolskem letu bi vas ljubezen lahko zanimala bolj kot šola, celo do te mere, da bi lahko malo zanemarili učenje. Toda dobra novica je, da boste iz vseh situacij prišli brez škodljivih posledic. Zlasti november in prvi del decembra bosta dobra za učni uspeh, zato se v tem obdobju toliko bolj potrudite. Pazite, da vas oktobra pred tablo ne pokličejo nepripravljene. Od aprila do konca šolskega leta boste v dobri formi. Najbolj uspešni boste pri geografiji. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 8. do 18. septembra.

Device

Začetek novega šolskega leta se zgodi v času vladavine vašega znamenja, zato je za vas običajno lažje in preprostejše začeti s poukom v primerjavi s pripadniki drugih znamenj. Tako bo tudi letos, zato si že takoj na začetku naredite načrt in program učenja in izpolnjevanja obveznosti. Z rednim in vsakodnevnim učenjem imate priložnost biti med zelo uspešnimi, če ne celo med najbolj uspešnimi. Leto, ki prihaja, vam ponuja priložnost, da pri učenju od drugih dobite kakovostno podporo in pomoč. Najboljši boste v kemiji. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 18. in 28. novembra.

Tehtnice

Merkur, planet učenja in spomina, bo septembra na vaši strani, zato se takoj spravite v pogon in se aktivno vključite v učenje. Bodite aktivni pri pouku, sodelujte, pravočasno naredite domače naloge in nato boste lahko nekaj časa bolj umirjeno uživali. Prihodnje leto vam bo zelo naklonjeno tako za šolo in učenje kot za ljubezen. Končno boste imeli občutek, da vam gre vse dobro in da svoje obveznosti opravljate veliko lažje. Blesteli boste pri slovenščini. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 9. do 20. septembra.

Škorpijoni

Ko se nekaj odločite, vas nič ne more ustaviti. Glede na vidike, ki vas bodo spremljali v naslednjem letu, izkoristite prvi del šolskega leta, da začnete z najboljšimi možnimi rezultati. Celotna jesen bo za vas zelo dinamična, a pozitivna v smislu koncentracije in hitrosti sprejemanja novega znanja. Na koncu bo rezultat odvisen od organizacije. Februar bo za vas bolj občutljiv mesec, zato takrat bodite previdni. Odlični boste pri fiziki. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 11. do 20 novembra.

Strelci

To bi za vas moralo biti eno izmed boljših šolskih let. Vaš um bo lačen znanja. Pri nekaterih predmetih se boste resnično izkazali, pri drugih boste malce ostali zadaj, a na koncu imate priložnost zaključiti leto z zelo lepim uspehom. Možno je, da boste veliko brali, se udeležili nekaj tečajev (tuji jezik) oziroma se boste dobro odrezali v spletnih tečajih, če se jih boste poslužili. To je vaše leto, izkoristite ga najbolje, kar lahko! Najboljše rezultate boste dosegali pri jezikih. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 1. do 13. decembra.

Kozorogi

Ker ste po naravi zelo resni in odgovorni, boste s trdim delom in trudom premagali vse ovire na poti do uspeha. To je vaša vrlina in negujte jo tudi v tem letu. Nekatere ovire, ki so vas spremljale v zadnjih dveh letih, zdaj počasi izginjajo in imate priložnost za boljši uspeh, zlasti v skupini naravoslovnih predmetov, ki vam bodo šli dobro od rok. Dobro je, da boste imeli podporo tudi nekaterih učiteljev, ki bodo cenili vaš trud. Najboljši boste pri matematiki. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 20. do 30. januarja.

Vodnarji

Zvezde kažejo, da vstopate v pomembno življenjsko obdobje, ki se bo začelo konec tega leta. Odkrili boste nekaj talentov in okrepili občutek svoje vrednosti. Pri nekaterih predmetih ste lahko tako dobri, da bi se lahko celo udeležili tekmovanj. Na splošno boste premagali vse nezavidljive situacije in zelo pomembno je, da se držite tistih predmetov, kateri vam grejo najboljše od rok, saj je to področje, ki bo pomembno za vašo prihodnost in kariero. Najbolj vam bo 'ležalo' računalništvo. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 23. februarja do 6. marca.

Ribe

Letošnje šolsko leto bo pomembno, saj boste spremenili urnik učenja. Opazili boste, da vam večerne ure, včasih tudi nočne, bolj odgovarjajo za učenje, saj takrat vsi spijo. Zelo pomembno je, da ste umsko prisotni pri pouku, saj boste verjetno nagnjeni k odtavanju misli. Ne bojte se vprašati za dodatna pojasnila, če vam nekaj ni jasno in prosite za navodila. Pomlad bo vaš čas, vendar do takrat pazite, da ne boste preveč zaspali. Najbolj se boste izkazali v umetnosti. Še posebej ugodno obdobje vas čaka od 16. do 31. marca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija