DRUŽINSKA TRAGEDIJA NA ŠTAJERSKEM: Mož naj bi sodil ženi

Kronika

Mariborski kriminalisti v Spuhlji preiskujejo okoliščine jutranjega dogodka, v katerem so po pozivu naleteli na eno mrtvo in eno poškodovano osebo. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so na pokojni osebi opazili sledi nasilja. Tragični dogodek se je zgodil v zasebnem prostoru, tako da drugi ljudje po doslej znanem niso bili ogroženi.

Fotografija je simbolična. 

O dogodku je bil malo pred deveto uro zjutraj obveščen operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor, ki je na kraj napotil policiste in reševalce, slednji pa so poškodovani osebi nudili pomoč. Policisti so kraj dogodka zavarovali in omejili gibanje zaradi preiskave.

Kot je popoldne povedal tiskovni predstavnik PU Maribor Bojan Kitel, je ta doslej pokazala, da je ena oseba izgubila življenje, druga pa ni več v življenjski nevarnosti. Policisti pri tem preiskavo vodijo v smeri umora in poskusa samomora.

O podrobnostih za zdaj na policiji še molčijo, je pa Kitel potrdil, da je šlo za dogajanje znotraj družine ter da so v tej družini v preteklosti že posredovali. Ko bodo zadevo preiskali do konca, bodo pojasnili tudi druge podrobnosti, saj po njegovem mnenju to ni edina okoliščina za uspešno preiskavo primera. "Več jih je, ki jih je treba preiskati ter ovreči ali potrditi," je še dodal Kitel.

Po poročanju lokalnega časnika Štajerski tednik naj bi po za zdaj neuradnih podatkih prišlo do družinske tragedije med zakoncema, ki naj bi bila v ločitvenem postopku. Mož, ki so ga policisti in reševalci našli ranjenega in so ga nato oskrbeli, naj bi sodil svoji ženi.

Kot dodaja spletni Večer, naj bi šlo za podjetnika, ki sta se ukvarjala z vrtnarstvom, na kraju dogodka pa naj bi ju zjutraj našla hči.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija