BRUTALNI NASILNEŽ NAD SOSEDO Z ŽELEZNO PALICO: Razlog za medsosedski spor je bizaren! (VZNEMIRJUJOČ VIDEO)

Kronika

V Bosni je včeraj prišlo do brutalnega nasilnega incidenta zaradi skrhanih medsosedskih odnosov. Nasilni sosed je nesrečno sosedo napadel s kovinsko palico.

Vse se je odvijalo v Pribavi pri Gračanici. Kot je povedal žrtvin mož, je motiv brutalnega napada izjemno bizaren. Mladoletni sosed se je z motorjem zapeljal iz svojega dvorišča istočasno, ko so dvorišče zapuščali tudi oni. Dobronamerno so mu nakazali, naj počaka, saj je bila polovica njihovega avtomobila že na cesti, tega pa je njihova prošnja močno razhudila.

Zaščititi je želela hčerko in moža 

Mladoletni sosed ji je na prošnjo v odziv le zabrusil "par krepkih". Mož žrtve nasilja mu je navrgel, da takšno obnašanje ni primerno, sploh pa je z motorjem divjal že prej in jih s tem ogrožal. V tistem trenutku se je v spor vmešal še mladoletnikov oče, soseda pa je skočila med moška, da bi s tem zaščitila svojega moža in hčerko. Nasilnega soseda to ni ustavilo, v navalu besa je poprijel za železno palico in z njo večkrat udaril sosedo. Spravil se je tudi na njenega moža, ki mu je ubežal.

Drama je traja tako dolgo, da se je medtem na kraj dogodka že pripeljajo reševalno vozilo, kamor sta se zatekla nesrečna ženska in njen mož. Vendar nasilneža to ni ustavilo, po njima je udrihal tudi vpričo reševalcev. 

Medsosedski odnosi skrhani že nekaj časa 

Šokirana in poškodovana družina je nato odšla na bližnjo policijsko postajo in dogodek prijavila - policisti pa naj ne bi storili nič, pravijo. Težave z nasilnim sosedom so sicer imeli že prej in proti njemu vložili že več ovadb, primer pa na sodišču nikoli ni dobil epiloga. "Zaklenjeni smo v hišo, ne moremo ven, ker divja pred našo hišo z avtomobilom ali motorjem. Nimamo podpore policije in ne vemo več, na koga se obrniti," je zaključil mož žrtve nasilja.

Na Policijski postaji Gračanica so povedali, da so po prijavi ustrezno ukrepali, posredovali naj bi tudi na terenu. Več podrobnosti o dotičnem primeru niso želeli razkriti, poroča Dnevni Avaz. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija