BODITE POZORNI NA TE ZNAKE: Potrjujejo, da ljubite osebo, s katero nikoli ne boste srečni

Trendi

Če nekdo čuti močno naklonjenost do partnerja/partnerke, a ta ljubezenskih čustev ne vrača, lahko to povzroči občutke osamljenosti, kar zna voditi do nizke samozavesti. Zato je pomembno, da si tisti, ki se soočajo z omenjeno situacijo, priznajo, da njihova ljubezen ni uslišana in se posvetijo lastnemu dobremu počutju. Kaj potrjuje dejstvo, da ljubite napačno osebo, razkriva portal MSN.

Ob njem/njej vi ne morete res biti vi

Vaši prijatelji vam pravijo, da ste se spremenili in da vas, zlasti v njegovi/njeni prisotnosti, sploh ne poznajo več. Tudi sami si morate priznati, da v njegovi/njeni družbi pazite na vsako besedo in gib, da ob njem/njej niste sproščeni, saj se bojite, da bi vas, če bi rekli ali storili kaj napačnega, obsojal/a, kritiziral/a ali zasmehoval/a. Če ob osebi, ki ste ji podarili srce, ne morete vi res biti vi, potem morate vedeti, da ta oseba ni prava in da ob njej nikoli ne boste srečni.

Niste srečni

Res je, da partner/ka ne more in ne sme biti odgovoren/odgovorna za vašo osebno srečo, a res je tudi, da ne more in ne sme biti vir vaše nesreče. V njegovi/njeni družbi bi morali čutiti radost in veselje, ne pa biti zamorjeni in mrkega obraza. Če vam že zgolj misel nanj/o na obraz ne prikliče vedrine, žal ne ljubite pravega/prave.

Izčrpani ste

Namesto, da bi vas odnos z njim/njo napolnil z novo močjo, ste vsakič, ko se razideta, povsem izčrpani in brez prave volje. Kajti on/a se vedno nekaj pritožuje, stresa negativno energijo in ob tem še kritizira vaša dejanja ali besede. Osebe, ki oddajajo negativne vibracije, so naporne in zagotovo ob takšni nočete preživeti življenja, ki je še pred vami.

Nikoli ne načrtujeta

Potem, ko skupaj preživita nekaj časa, je razumljivo, da se začnejo pogovori nanašati tudi na prihodnost oziroma na to, kako si predstavljata skupno prihodnost. V kolikor med vama, kljub temu da sta že lep čas par, teh pogovorov ni, bi se morali vprašati, če je to res oseba, s katero si lahko obetate dolgoročno zvezo.

Prijateljski faktor

Če ste z nekom, ki vas noče predstaviti svojim prijateljem, to žal ne obeta nič dobrega. In če ste z nekom, ki noče spoznati vaših, je to druga velika rdeča zastava. Tretje opozorilo, ki sodi v kategorijo prijateljski faktor, so pripombe vaših prijateljev, da oseba ni prava za vas. Čeprav se z njimi morda ne strinjate, morate priznati, da oni na vašega izbranca/vašo izbranko gledajo skozi objektivne oči, zato je njihova sodba praviloma prava, opozorila pa upravičena.

Ne počutite se dobro v svoji koži

Ob osebi, ki je vredna vaše ljubezni, bi se morali počutiti dobro in samozavestno. Kajti pravi partner oziroma prava partnerka naj bi krepil/a samopodobo sočloveka. Če vaš srčni izbranec oziroma vaša srčna izbranka v vas zbuja dvom v lastno vrednost ali vas celo zaničuje in ponižuje, potem že veste, da z njim/njo nikoli ne boste srečni in zadovoljni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija