ALI TO POČNETE TUDI VI? Uporabljali telefon med polnjenjem in umrli, vrstijo se smrti

Svet

Pretresljiva zgodba prihaja s Tajske, kjer je 25-letnik igral igrice na telefonu, medtem ko se je ta polnil, in zaspal. Pri tem doživel električni šok in umrl. Njegova teta je povedala, da je bilo telo 25-letnika pordelo. Roka, ki jo je imel ob vtičnici, pa je zgorela. Policisti obravnavajo primer kot 'električni šok zaradi uporabe mobilnega telefona', poroča Daily Mail.

Kot je še povedala teta 25-letnika, je pogosto uporabljal telefon medtem, ko ga je imel priklopljenega na polnilec. Prav tako naj bi pogosto s telefonom v roki zaspal, medtem ko je igral igrice. Ko ga je zjutraj našla, je bil 25-letnik mrtev. Vse kaže, da je umrl zaradi električnega šoka.

Pred dnevi so mediji poročali o smrti 14-letnice iz Kazahstana. Mobilni telefon je imela na blazini, medtem ko je spala, v njem pa je eksplodirala baterija. Ko je šla spat, je poslušala glasbo. Tudi njen telefon je bil priključen na polnilec. Predvidevajo, da se je med polnjenjem pregrel. Deklica je bila na mestu mrtva.

Pred dvema mesecema so mediji poročali o smrti ruske igralke pokra, ki so jo našli mrtvo v kopalnici. Tudi njen vzrok smrti je bil elektrošok. Vse kaže, da je 26-letna Liliya Novikova polnila telefon v kopalnici.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija