30-LETNIKA UJELI PRI PREPRODAJI: V hišni preiskavi našli heroin, kokain, amfetamin, tablete z drogo in večjo količino gotovine (FOTO)

Kronika

Postojnski policisti so z operativnim delom na terenu prišli do 30-letnika iz Postojne, ki so ga utemeljeno osumili storitve več kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, so sporočili s PU Koper.

Na podlagi zbranih obvestil in pridobljenih dokazov so osumljenca v ponedeljek popoldan prijeli pri preprodaji prepovedanih drog in mu odvzeli prostost. Na podlagi pridobljene odredbe sodišča so policisti in kriminalisti v Postojni opravili hišno preiskavo, pri kateri so zasegli prepovedane droge heroin, kokain, amfetamin, večjo količino različnih vrst tablet z vsebnostjo prepovedane droge, ki jih je osumljeni preprodajal in hranil z namenom nadaljnje preprodaje ter večjo količino gotovine.

Na podlagi vseh zbranih obvestil, dokazov in dejstva, da je 30-letnik že bil obsojen zaradi istovrstnih kaznivih dejanj, je bil Postojnčan 8. oktobra s kazensko ovadbo zaradi ponovne storitve več kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami priveden k preiskovalnemu sodniku v Kopru, ki je zanj odredil pripor.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  09 .10. 2019 ob  17: 52
15 let zapora!!
Nobenega ne brga za odvisnika ki bo rabu pet let da se opomore in kot ostali kradu po hisah in kleteh ker je cena droge visoka.
Celo punco silu v spolne odnose za eno dozo.