23-LETNICA NAPADLA SOSTANOVALKO: Skušala naj bi jo zadušiti z vzglavnikom

Kronika

Mariborski policisti so ponedeljek okoli 19. ure obravnavali poskus uboja. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je 23-letna varovanka socialno-varstvenega zavoda napadla svojo 70-letno sostanovalko. Slednja se je pred napadom uspela rešiti in pobegniti iz sobe, tako da v njem ni bila poškodovana. Neuradno je do dogodka prišlo v Hrastovcu.

Zdravniki so osumljenki po dejanju zaradi njenega psihičnega stanja odredili prisilno zdravljenje v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor, policisti pa na podlagi dosedanjih ugotovitev primer obravnavajo kot sum storitve kaznivega dejanja poskusa uboja.

Kot piše spletni Večer, je do dogodka prišlo v Socialno-varstvenem zavodu Hrastovec, osumljena 23-letna ženska pa naj bi svojo veliko starejšo sostanovalko skušala zadušiti z vzglavnikom.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.

Justino |  11 .07. 2018 ob  06: 45
kaj so počele mentorice in medicinke da je prišlo do tega ?