ZVITEGA GINEKOLOGA ZALOTILI "S SPUŠČENIMI HLAČAMI": Pacientkam nudil zdravljenje s seksom

Svet

Italijanski ginekolog, znan po vzdevku "dr. Čarobna piščal" je odstopil, po tem ko so ga napol golega zalotili v hotelski sobi s "pacientko", ki ji je ponudil, da bo njeno bolezen ozdravil s seksom.

60-letni Giovanni Miniello, ginekolog iz Barija, je bil tarča tajne televizijske preiskave in igralki, ki se je predstavila kot pacientka, rekel, da ima HPV – spolno prenosljiv virus, ki lahko povzroči raka, kljub njenemu negativnemu Pap testu.

'Pacientki' je povedal, da bo njeno odpornost proti virusu okrepil seks z njim, ki je cepljen. Njegovo goljufijo je razkrinkala raziskovalna skupina informativnega programa Le Iene, potem ko se je neka 33-letnica pritožila, da zdravnik svojim pacientkam ponuja "spolno zdravljenje".

Ženska, ki se je predstavila kot Anna Maria, je dejala, da se je z dr. Miniellom posvetovala o tem, zakaj ne more zanositi. Povedal ji je, da ima znake okužbe z virusom HPV, kljub temu, da je imela negativen Pap test. "Veliko žensk sem rešil pred rakom. Vse tiste, s katerimi sem delal "spolno terapijo", so bile po tem negativne," naj bi ji povedal dr. Miniello.

Ker se ji je vse to zdelo zelo sumljivo, je stopila v stik z italijanskim časopisom La Repubblica in navedla, da se je Miniello neprimerno dotaknil njenih prsi in ob tem dejal, da obožuje ženske z majhnim oprsjem.

Ko je kontaktirala zdravnika glede rezultatov testov, je bila šokirana nad njegovim predlogom, naj spi z njim, da bi jo ozdravil. Nato se je obrnila na Le Iene, ki je angažiral igralko, da se je predstavila kot pacientka. Miniello ji je povedal, da ima na materničnem vratu 'bele lise', kar kaže na prisotnost virusa HPV. Nato ji je ponudil seks, ki bi jo 'imuniziral'.

Igralka se je z zdravnikom dogovorila za srečanje v hotelu, kjer ji je, ko jo je slačil, zagotovil, da se bo po "zdravljenju" znebila virusa. Ko ga je prosila za zaščito, je rekel, da je to nesmiselno, ker potem ne bo dobila potrebnih protiteles.

Preden se je zdravnik "lotil dela", je v sobo vdrl novinar in presenetil napol golega zdravnika, ki naj bi mu takrat rekel: "To delam zaradi svoje raziskave in da bi rešil ljudi."

Prek svojega odvetnika je kasneje povedal naslednje: "Jaz, ki sem več kot 40 let uspešno zdravil na stotine žensk, sem le predlagal alternativno zdravljenje, ki je dalo rezultate." Dodal je, da žensk nikoli ni silil v spolne odnose.

Po tej televizijski preiskavi se je oglasilo še 15 žensk, ki zatrjujejo, da so bile žrtve tega istega zdravnika. Nekatere izmed njih razmišljajo o prijavi, nekatere pa se tega bojijo, še poroča jutarnji.hr. Tožilstvo v Bariju je medtem zoper zdravnika sprožilo preiskavo, vsa dejstva v zvezi s tem primerom pa še ugotavljajo.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Obala1 |  26 .11. 2021 ob  00: 42
Čudi me da se Covida ni tako zdravil …no će smo glih realni dober del naše populacije bi brez razmišljanja sel na taksno zdravljenje ….ker on je stroka :-)
alfa |  25 .11. 2021 ob  17: 27
-1
ČAKTE MALO NO...SAJ SO PROSTOVOLJNO PRIVOLILE V ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE S SEXOM,SAJ JIH NI POSILIL...NE VEM ZAKAJ SE BUNIJO....JE ŽE RES ,DA JIH JE PRETENTAL AMPAK ,ČE SE JIM JE ZDELO MALO ČUDNO SUMLJIVO SO SE MOGLE TEMU ENOSTAVNO ODPOVEDAT IN POISKAT DRUGO MNENJE...NE VEM ZAKAJ NISO POSLUŠALE SVOJ 6.ČUT...JAZ GA VEDNO IN TAKO JE TUDI S TEM CEPIVOM ZA KOVID ,KI NI ŠE DODOBRO RAZISKAN....TAKO DA DRAGE MOJE PUPE SAME STE SI KRIVE ČE NE POIŠČETE DRUGO MNENJE KADAR V NEKAJ SUMITE...NO UPAM DA STE VSAJ UŽIVALE :-))
kokodek |  25 .11. 2021 ob  16: 46
namesto cepljenja en seks, haha