ZASTRAŽEN BMW POD POKOPALIŠČEM ŠKOCJAN: Koprski policisti so nam razkrili burno jutranje dogajanje (FOTO)

Kronika

Bralec nam je danes dopoldan poslal fotografije črnega terenskega vozila znamke BMW, ki ga pod pokopališčem Škocjan stražijo policisti. Kaj se je zgodilo, so nam pojasnili na Policijski upravi (PU) Koper.

Med varovanjem državne meje z namenom preprečevanja nezakonitih migracij na območju PU Koper so policisti v jutranjih urah opazili osebni avtomobil z italijansko registrsko tablico, v katerem je bilo več oseb. Vozilo so skušali ustaviti na Šmarski cesti v Kopru, a je voznik takrat močno pospešil in z vožnjo nadaljeval po lokalni cesti proti Bertokom. Pod koprskim pokopališčem se je voznik zaletel v prometni znak in zapornico, vozilo ustavil ter beg nadaljeval peš.

Policisti so v zapuščenem vozilu prijeli sedem državljanov Turčije, ki so prišli v Slovenijo nelegalno, vozilo pa so zavarovali zaradi ogleda kraja kaznivega dejanja.

Vse postopke so izvajali policisti Policijske postaje Koper, so nam povedali, s tem pa zanikali bralčeve informacije, da naj bi v akciji sodelovali tudi italijanski varnostni organi.

"Policija preiskuje kaznivo dejanje prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, vsi postopki še potekajo," so še dodali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  12 .03. 2022 ob  08: 42
LJUDJE SI KAR NEKAJ IZMISLIJO IN TO LANSIRAJO V JAVNOST !