ZARADI PREPIRA MED ZAKONCEMA ALARMIRANI GASILCI, GORSKI REŠEVALCI IN POLICIJA: Bi morali žensko kaznovati?

Kronika

Zaradi prepira med zakoncema na otoku Hvaru je stekla intervencija gasilcev, gorskih reševalcev in policistov. Vse se je začelo s sporom, potem pa je ženska prijavila policiji, da je njen soprog izginil.

Prava drama se je pred dvema dnevoma odvila v zalivu Tvrdni dolac na južnem delu Hvara, kjer je s soprogo in dvema otrokoma preživljal počitnice 42-letnik. Zakonca sta se tako hudo sprla, da je ženska spakirala svoje stvari in otroka ter se vrnila v Nemčijo, kjer je prijavila soprogovo izginotje. Stekla je policijska akcija.

Minuli petek je ženska poklicala iz Nemčije na Hvar domačina, pri katerem so dopustovali. Povedala je, da se je ona vrnila v Nemčijo, soprog pa naj bi dan prej izginil. Domačin je obvestil policijo in prijavil izginotje.

Takoj, ko je policija v petek zjutraj prejela prijavo, je stekla preiskava. Na teren so odšli gasilci in pripadniki gorske reševalne službe, ki so pregledali teren. Policija je na svoji spletni strani objavila fotografijo in osebne podatke o pogrešanem Nemcu ter zaprosila občane za pomoč pri iskanju.

A glej ga zlomka, pogrešanega Nemca so policisti izsledili živega in zdravega včeraj zjutraj na avtobusu na Mejnem prehodu Obrežje. Z njim so opravili razgovor in izvedeli, da se je umaknil od soproge in se odločil vrniti v Nemčijo v lastni režiji. Vse svoje stvari je pustil na Hvaru, v zalivu Tvrdni dolac.

Prišel je do Splita, kjer je kupil karto za avtobus in se odpravil proti domu. Soproga, ki se je z otrokoma odpravila domov v lastni režiji, je prispela v Nemčijo pred njim.

Hrvaški mediji so se razpisali o tem "kakšno pamet moraš imeti", da z zakonskim prepirom uničiš dopust do te mere, da te išče policija, gasilci in gorski reševalci in da se znajdeš med pogrešanimi na spletni strani policije. Enako vprašanje pa so postavili za soprogo, ki se je vrnila v Nemčijo in prijavila izginotje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija