ZADKOVIĆ POZABIL NA DOBRODELNO DRAŽBO? GZOP zbiral sredstva, ki v štirih mesecih niso prišla do naslovnika (FOTO in VIDEO)

Piran

Gibanje za Občino Piran z županskim kandidatom in kasneje tudi izvoljenim županom Đeniom Zadkovićem je v predvolilni kampanji lani jeseni podpise zbiralo na avtomobilu, ki so ga nato prodali na dobrodelni dražbi. Zbrani denar naj bi namenili v humanitarne namene, danes pa je Vili Dujmović, ki je avto na spletni dražbi tudi kupil, župana opomnil, da so na akcijo kar pozabili. "Sram naj te bo," je ob tem zapisal na družbenem omrežju Facebook.

"Povej Đenio Zadković, kam je šel denar od dobrodelne akcije???" je piranskega župana pol leta po začetku dobrodelne akcije vprašal Dujmović in dobil odgovor: "Denar sem dobil pred kratkim in ga bom nakazal takoj, ko pridem do banke." Zadković je pripisal še, naj mu Dujmović posreduje še podatke osebe, ki naj bi denar prejela, kar nakazuje na to, da organizatorji akcije pravzaprav niti ne vedo, za koga so sploh zbirali sredstva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  29 .04. 2019 ob  12: 27
Zadković ne ve niti, da je živ, kaj šele da bi vodil občino. Bi bil glih za guardaradici, glede na znanje in izobrazbo.
Tom |  29 .04. 2019 ob  11: 24
Baje so danes nakazali. Ampak zakaj šele po opozorilu da niso, zakaj ne vse te mesece? Malce jim ne gre in ne gre.
Fošina |  29 .04. 2019 ob  10: 09
Kot je rekel Robert Fakin na tisti seji občinskega sveta, ki je bila predvajana po Facebooku: Đenjo, ti si opravilno nesposoben. Dobri nameni za vodenje Pirana niso dovolj. Baje je celo pot v pekel tlakovana z dobrimi nameni.
Eho |  29 .04. 2019 ob  02: 39
-1
Đenijo bi vsem ugodil inule kdo je sedaj mona, uni ki so ga prišli molit ali on ki bi jim vsed dal...Držitre se raje unzga, ki bi vam vase dal...Amemn..,.
Eho |  29 .04. 2019 ob  02: 31
Đenijo je ljudina, človek...seveda se ne najdete s takimi spremembami...