VZNEMIRJUJOČ POSNETEK Z ULICE: Moški tepel in odrival žensko, pravi, da "pomotoma" (VIDEO)

Svet

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek iz Zemuna v Srbiji, ki prikazuje, kako nasilnež na ulici udarja na tleh sedečo žensko, pa tudi njenega psa. Tudi ko ji je uspelo vstati, jo je nasilnik močno odrinil in kričal nanjo. 

Sodeč po posnetku sta se prva spopadla psa moškega in ženske. "Ne vleci mojega psa, ne vleci mojega psa, kje imaš povodec?" na posnetku vpije moški na žensko, ki svojega psa ni imela privezanega. Čeprav sta se psa hitro ločila, moški z verbalnim napadom na žensko nadaljuje.

Gre celo tako daleč, da žensko tudi fizično napade ter jo udari po obrazu in večkrat odrine. Porine jo celo tako močno, da žensko dobesedno 'odnese' stran.

Kljub temu, da je dogajanje nekdo snemal, v neposredni bližini pa se je znašel še drug sprehajalec psa, ženski nihče ne pomaga oziroma kakorkoli odreagira na dogajanje.

Kot poročajo srbski mediji, je moškega policija hitro našla in aretirala. Gre za I.B. ki je policiji že znan po nasilnem vedenju.

"Poskušal sem rešiti svojega psa, vse življenje imam pse ob sebi, sem ljubitelj psov in živali. Nisem nagnjen k nasilju, bil sem v šoku, mislil sem, da bo mojega psa drug pes zadavil. Vse se je začelo, ko sta se psa spopadla. Gospa psa ni vodila na povodcu in ko sta se spopadla, je njen pes začel daviti mojega psa. Takrat sem ji večkrat rekel, naj ulovi svojega psa, jaz pa bom poskrbel za svojega," je I.B. dogajanje opisal za srbskega Kurirja.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kot je nadaljeval, je svojega psa udaril, da bi ta izpustil drugega psa. "Gospo sem udaril nehote. Nisem imel namena, sploh se nisem zavedal, kaj se dogaja. Žal mi je za vse, želel sem samo rešiti oba psa," je dodal.

Napad so obsodili tudi številni tamkajšnji politiki, policija pa je aretiranega moškega obtožila kaznivega dejanja nasilništva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  18 .04. 2022 ob  10: 29
Dajmo tekmovat v tem kdo je bolj "opasan".
Boršteran |  18 .04. 2022 ob  08: 31
Takemu podležu bi jaz polomil vse kosti na telesu ki jih ima! Nasilje nad ženskami ali živalmi pa ne trpim! Zadal bi mu trajne poškodbe in muke!!
ManofSteel |  17 .04. 2022 ob  20: 06
16
Sicer, ko vidim take tudi sam postanem nasilen do nasilnih. Žal v zblojenih državah je to tako, da zakon ščiti te pantagane. Zakaj ? Zato da ima nadzor nad vašim strahom...taki liki itak preživijo 3/4 svojega lajfa v čuzi...mesec gor ali dol...njemu se hebe. Zato pravim, da je za take treba trda roka...
ManofSteel |  17 .04. 2022 ob  20: 03
10
Kaj bi jaz temu liku naredil...uff...ta bi šepal cel lajf pa še kako zapestje bi mu zdrobil. magare jedno, da mi je to majka ta usakatim !