VZELI SO MU VOZNIŠKI IZPIT: Nogometni zvezdnik je telefoniral med vožnjo

Svet

Angleški nogometni zvezdnik David Beckham nadaljnjega pol leta ne bo smel voziti avtomobila na Otoku. Oblasti so nekdanjega nogometaša Manchester Uniteda, Reala Madrida, Milana, Los Angeles Galaxyja in Paris St. Germaina kaznovale zaradi uporabe mobilnega telefona med vožnjo.

Štiriinštiridesetletni nekdanji angleški reprezentant je prekršek, ki ga je storil, ko se se s svojim bentleyjem novembra vozil po Londonu, priznal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  10 .05. 2019 ob  09: 09
Upam in samo čakam, da tudi pri nas sprejmejo tak zakon. Pred dnevi je eden tak vozil pred mano. Ves čas se je prerazvrščal z enega pasa na drugi in niti enkrat ni s smernikom nakazal, da bo to storil. Tudi krožišče je zapustil brez smernika in se požvižgal na avtomobile, ki so brez potrebe čakali, da se vključijo. Imel je namreč živahno telefonsko debato, vožnjo pa večinoma upravljal z eno roko. Ti moraš biti potem tisti, ki moraš skrbeti za svojo varnost in še za njegovo...
tupamaros |  09 .05. 2019 ob  21: 58
Vozil je v koloni s 5 km/h ko ga je prepoznal en tam ki je stal na pločniku. Fotografiral ga je odblizu z mobitelom, na sliki je videti Beckhama z mobitelom na nogi. Beckham je sodnici dejal, da se ne spomni kdaj in kje so ga poslikali, kar je sodnica razumela kot priznanje. Fasal je šest pik, od prej je že imel šest tako da je ostal brez izpita.